Aktywne Wpisy

SunnO +81
Witam szanowne Mirko.
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
źródło: 2b110e4039a340ccb1b923b721a1c810
Pobierz
Teuvo +159

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@xDawidMx: a on nie zrobił se operacji skurczenia żołądka i przypadkiem nie jest już szczupakiem?
Komentarz usunięty przez autora
A to jak się zrobiło jeden film to jest obowiązek robienia kolejnych? Może tyle sobie krwi napsuł w trakcie robienia go że nie chce tego jeszcze raz przechodzić?
Pozwy cywilne/groźby/konfilkty z całym środowiskiem powiązanym z obiektem filmu. Nie możecie żądać żeby ktokolwiek dobrowolnie się na to decydował - jak zrobi materiał to fajnie, ale jechać go za to że jakiegoś materiału nie chce robić to
Ludzie się biją o to, że 560 "elytarnych" klikaczek będzie życ jak paczek w masle.
Wszyscy po jednym groszu - i Memceny i Tuski i Kaczyńskie.
Zupełna szkoda, że partia ĘĄ Majewskiego nie wyszła poza satyrę programu TV.