Aktywne Wpisy

adisoniusz +340
W dniu dzisiejszym drogą kupna stałem sie właścicielem mojego pierwszego elektronarzędzia, a mianowicie tej o to wiertarko-wkrętarki. Chetnych zapraszam do picia ze mną kompotu.
źródło: temp_file1637832353647697325
Pobierz
SunnO +282
Witam,
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@xDawidMx: a on nie zrobił se operacji skurczenia żołądka i przypadkiem nie jest już szczupakiem?
Komentarz usunięty przez autora
A to jak się zrobiło jeden film to jest obowiązek robienia kolejnych? Może tyle sobie krwi napsuł w trakcie robienia go że nie chce tego jeszcze raz przechodzić?
Pozwy cywilne/groźby/konfilkty z całym środowiskiem powiązanym z obiektem filmu. Nie możecie żądać żeby ktokolwiek dobrowolnie się na to decydował - jak zrobi materiał to fajnie, ale jechać go za to że jakiegoś materiału nie chce robić to
Ludzie się biją o to, że 560 "elytarnych" klikaczek będzie życ jak paczek w masle.
Wszyscy po jednym groszu - i Memceny i Tuski i Kaczyńskie.
Zupełna szkoda, że partia ĘĄ Majewskiego nie wyszła poza satyrę programu TV.