Aktywne Wpisy

gonzo91 +80
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz
Lolenson1888 +20
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

Z drugiej strony, trzeba mieć też jakieś
Od braku marshali, braku zabezpieczeń po jakieś śmieszne zapisy w regulaminie, że wszyscy wchodzą i wjeżdżają na własną odpowiedzialność xD.
Kierowca się po prostu doigrał, ma długą historię wyczynów na pograniczu tego co się wczoraj
@kobrys13: Co to jest?
Poza tym jak mogą zatrzymać gościa co robi nocne rajdy po mieście (i nic na niego nie mieli wcześniej) to raczej wykorzystają okazję i potrzymają go chwilę, żeby skruszał. Może w przyszłości już nie będzie tak zapieprzał.
@kolejne_juz_konto: to chyba coś jak stewardzi na meczu
@kolejne_juz_konto: Marshall to taka ochrona, ale ochrona organizacyjna - wskazująca co gdzie i jak. Zazwyczaj ludzie organizatora albo jakaś wynajęta firma, ale ludzie bardziej ogarnięci tym eventem aniżeli zwykła ochrona która też ma swoją rolę.
Np na imprezach samochodowych odpowiadają właśnie za bezpieczeństwo przejazdu, startu, mety, wypadki, komunikację
Kierowca też profesjonalny, ćwiare robić na wyłączonej kontroli trakcji z wklepanym gazem xD
@kobrys13: Więc dlaczego odmieniasz to w taki sposób? Sprawdź odmianę w necie, lub nie stosuj wyrazu jeżeli nie jesteś pewien pisowni. Poza tym jest to po prostu ochrona, nie ma potrzeby stosować obcego słowa. I tak, obowiązkami zwykłej ochrony może być także służenie informacją i pomocą, nie jest to nic nadzwyczajnego i sam wielokrotnie z takiej pomocy ochrony korzystałem.