Aktywne Wpisy

Mrtav +26
Kolejny raz zrobię paczkę dla osoby potrzebującej. Budżet +/-350zl. Wiem, że co jakiś czas są tu wpisy osób które są w kryzysowej sytuacji.
Za głupie komentarze podziękuję. Wiem na jakim portalu jestem.
#wykop #wykopefekt #pomagajzwykopem #warszawa #krakow #wroclaw
Za głupie komentarze podziękuję. Wiem na jakim portalu jestem.
#wykop #wykopefekt #pomagajzwykopem #warszawa #krakow #wroclaw

wfyokyga +14
Ciekawe jak nazwą nasze Apaczu? AH-64 Bober albo AH-64 Lisowczyk, jak wy byście nazwali?
źródło: temp_file648603651664209994
Pobierz

#nieruchomosci #mieszkanie #kapitalizm
źródło: temp_file1256623218900996807
Pobierz@smk666: nie będziesz miał nic i będziesz szczęśliwy..
źródło: Screenshot_20231004_103445_Bookingcom
Pobierz@smk666: oj tak byczq. 23 lata, pierwsza praca i przeprowadzki to po prostu spakowanie się w
@smk666: prywatność i własne rzeczy to nie dla areczka tylko dla zarządu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Artykuł oryginalnie zapostowany na stronach Światowego Forum Ekonomicznego ale dawno zdjęty i "zfaktczekowany".
(Cytat ze screenshota nie znajduje się w treści artykułu ale sprawdź tytuł na zakładce
źródło: Screenshot 2023-10-04 at 10.01.54
PobierzAle fakt takie życie to nie życie, to już lepiej w kontenerze mieszkać.
@wooster:
No ja czekam na finalizację zakupu domu z działką, pełnym podpiwniczeniem i budynkiem gospodarczym w małym miasteczku bo inaczej tez bym oszalał. Klucze miały być 1 lipca ale okazało się, że jest kwas z działką na mapach w starostwie i sprzedający przez opieszałość urzędników do dziś walczą i najpewniej wywalczą nie prędzej niż do końca listopada, aby bank zaakceptował papiery. Potem jeszcze kredyt,