Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +607

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

#nieruchomosci #mieszkanie #kapitalizm
źródło: temp_file1256623218900996807
Pobierz( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file6162669648319395184
Pobierzźródło: temp_file1179465015284468237
Pobierz@T3sla:
Co innego okazyjna noc, do tego jeszcze w ramach zbadania ciekawostki a co innego życie tak przez dłuższy czas. Oprócz kwestii prywatności dodaj do tego przechowywanie dobytku czy fakt, że czasem chciałbyś jednak kupić sobie coś fajnego a na wszystko potrzeba miejsca.
Rozumiem, że 20-letni student mieści się z całym dobytkiem w walizce ciuchów i torbie na laptopa a przeprowadzka
Do pierwszego mieszkania (początek studiów) przyjechałem z 1 walizka i plecakiem.
Obecnie samych skarpetek i bielizny mam 2 duże szuflady... (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Poldek0000:
Tutaj dobrze mają nieroby, którym państwo funduje mieszkania socjalne i zasiłki, albo emeryci z mieszkaniem od zakładu pracy i 13, 14stą emeryturą.
Jak zarabiasz przeciętne pieniądze, to jesteś skazany na najem, albo miniratkę przez najbliższe 30 lat. Tylko, że na 40m2 nie będą dwie osoby żyły komfortowo, nie mówiąc o zakładaniu rodziny.
Nie mówię już o osobach na najniższych stanowiskach, którzy