Aktywne Wpisy

vulcanitu +116
Kolejny dzień, kolejne p----y
źródło: 1000006666
PobierzKto poleci coś do oglądania? Szukam czegoś naprawdę dobrego, a celować na chybił trafił średnio mi się widzi. Czat GPT też wypluwa jakieś głupoty.
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black

#nieruchomosci #mieszkanie #budownictwo
Jestem coraz blizej zakupu mieszkania jednak mam pewne dylematy..
Pierwsze to mieszkanie w bloku, ładna wyremnontowana klatka schodowa, sąsiedzi raczej starsi. Układ mieszkania też mało nowoczesny, przestronnie, ale kuchnia jest w osobnym pomieszczeniu zamiast wyspy kuchennej połączonej z salonem jak w tych nowych mieszkaniach.
Drugie to dużo mniejsze w tej cenie deweloperskie mieszkanie, z ułozeniem nowoczesnym i sąsiedztwem młodszym. Pytanie do osób z doswiadczeniem, czy w takich nowoczesnych budynkach wszyscy są mili a sąsiedzi spotykają się na jakies domówki jak w filmach i przynosza sobie ciasto itp?
Które byscie brali w tej cenie?
Większe z zadbana klatka, dobrym ułozeniem tylko z kuchnia w osobym pomieszczeniu.
Nowoczesne, ale dużo mniejsze i z widokiem na okno sąsiada.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: dla mnie to akurat tak powinno być, a nie smród na całe mieszkanie
@mirko_anonim: xd
Teraz w nowoczesnych kurnikowcach nie masz dzieci, tylko szczekające i srające w klatkach i windach pieski, oraz drących morde po nocach imprezowych oskarków.
@mirko_anonim: tak jest i jeszcze wymieniają się słoikami od babci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: co najwyżej drących japę imprezowiczów z airbnb i ujadające psy od 8 do 18 jak właściciel tylko wyjdzie z chaty
@mirko_anonim: docenisz, bo smrodzenie sobie kotletem wszystkich q--a mebli w salonie to jakaś tragikomedia z której patodeweloperka wykreowała nowoczesność.
@Cadfael: a próbowałaś się myć?