Aktywne Wpisy
zdarza mi się podejmować nierozsądne decyzje finansowe, ale potem słyszę, że ktoś robi wesele za 80k z którego nawet połowa się nie zwróciła.
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
#praca #integracja #warszawa #programowanie #programista15k
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Czy jest tu jakiś przegryw, typu brzydka morda, zaawansowany wiek, słaba praca, nigdy nie całował, DDD itp., który wierzy, że i tak wyjdzie na prostą, znajdzie sobie szarą myszkę, która go pokocha i założą razem szczęśliwą rodzinę?
#szaramyszkadlaanonka #przegrywpo30tce #samotnosc #wychodzimyzprzegrywu #milosc #feels #zwiazki #rodzina #podrywajzwykopem #ddd
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
w każdym razie były jakieś przypadki , że którejś się podobałem tylko problem teraz polega raczej na tym , że ogromna większość bab w podobnym wieku jest dawno zajęta i będę zmuszony szukać sporo młodszej, chociaż jest to możliwe bo mój kolega dosyć brzydki znalazł laskę 9 lat młodszą
─