Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
siwy-y +781
Jak można nie szanować Polskiej Policji? A szczególnie tej najlepszej z Zielonej Góry? Pół roku czekałem na jakiś odezew w sprawie przywłaszczenia sobie moich 6 stów w Biedronce przez goscia, który był bardzo dobrze widoczny na nagraniu, które bezzwłocznie zabezpieczyło Jeronimo (dla nich szczere podziękowania za szybką i profesjonalną reakcje), tym bardziej, że frajer płacił kartą, a nie gotówką xD
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
@Rzewliwy_wykolejeniec: Ja p------e. Na koniec i tak nas wszystkich ojebią robaki, niech sobie ludzie, przez ten krótki moment, robią to co ich cieszy. Na wuja ci ten ból d--y?
Nie zgadzam się:
1. Cena 80k za wesele jest całkiem normalna. Wesele na 150 osób, jedna osoba to około ~500zł daje 75 000zł.
500zł na osobę to nie jest jakaś niesamowita impreza. Restauracja skasuje nas około 350-400zł za gościa na wstępie, zazwyczaj z ~20% miejsc noclegowych dla przyjezdnej rodziny, do tego koszty stałe: ubiór, muzyka, fotograf
To robisz dla siebie, żeby świętować, czy transakcję, żeby plebs ci opłacił popijawę?