Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wkurza mnie to jak społeczeństwo reaguje na "krzywdę bab".
Do wpisu zainspirowały mnie ostatnie wydarzenia z gonciarzem, gargamelem.

Na początek polecam ten krótki filmik w załączniku, w którym koleś wyjaśnia krok po kroku laskom, dlaczego podejmują błędne decyzje związkowe i przy okazji zwróćcie uwagę na to, że one uważnie go słuchają przytakując głowami. Czyli zgadzają się z nim. Wychodzi na to, że laski same nie potrafią pojąć swoich działań, ale są pierwsze do tego żeby wrzeszczeć na każdego, że one biedne, pokrzywdzone.

Trzeba o tym otwarcie mówić, że laski płakusiają później w mediach, bo nie potrafią przyjąć do wiadomości, że są same odpowiedzialne za swoje położenie. Na spokojnego kolesia nawet nie spojrzą, albo wyśmieją, ale hardo będą płakać w internecie, że nie mogą takiego znaleźć. No nie mogą, bo nie chcą, bo to ich myślenie życzeniowe, że chciałyby takiego nieokiełznanego gieroja i "uzdrowić" go, usidlić.

To tak samo jakbym ja wpuszczał złodziei do mieszkania i dziwił się, że mnie okradli. A potem płakusiałbym w necie, że jak to złodziej mógł mnie okraść. Buuu jestem taki poszkodowany. A ja przecież tak wierzyłem, że tym razem złodziej mnie nie okradnie, a zostaniemy przyjaciółmi. Buuu.

Przygotujcie się, że w wyniku bardzo dużej ilości samotnych matek takich działań będzie tylko przybywało, bo młode dziewczyny będą żyły baśniowym myśleniem, a przy tym nie będzie miał kto im tego wybić z głowy, bo matka wiadomo, że ma takie samo myślenie (dlatego jest samotną matką), a nie ma ojca żeby pokazał jak wygląda rzeczywistość. Synowie takich matek będą sfeminizowani, będą wychowywani na uległych cucków, a ci sprytniejsi będą właśnie jak gonciarz, gargamel.
To będzie samonapędzająca się maszyna.
Jedynymi wygrywami w tej sytuacji są właśnie mężczyźni potrafiący manipulować. A hejt spadnie na całą płeć przez mózg kobiet, przez to, że one podejmują błędne decyzje.

Z 15 lat temu widziałem artykuły, w których przewidywane były problemy społeczne w przyszłości i głównymi wymienionymi była: religia, mieszanie się homogenicznych narodów oraz wojna płci.
Wszystko się zgadza jak do tej pory.

#logikarozowychpaskow #gargamel #gonciarz #pieklomezczyzn

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: typowa wiktymizacja ofiar, bardzo blisko tutaj do slynnego "zgwalcili ja bo nosila krotka spodnieczke i kusila, moga sie porzadnie ubierac!" To, ze kobieta szuka emocji i nie koniekocznie mysli racjonalnie jest jej natura, nie oznacza to, ze nie mozna z tego powodu potepiac toksycznych zachowan mezczyzn. Za duzo u kolegi blackpilowej lektury wykopowej!
  • Odpowiedz