Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Oceńcie mój plan. Chciałbym zamieszkać w jakimś tropikalnym kraju ale nie stać mnie na to. A co jeśli by tak znaleźć sobie sponsorkę? Pod tym względem ze wszystkich dostępnych opcji zostaje chyba jedynie tylko #tajlandia ale mi pasuje. Jestem dosyć wysoki, szczupły, mam jasne włosy, cerę i niebieskie oczy. Do tego mam taki młodzieńczy wygląd przez co w sklepach nadal pytają mnie o dowód osobisty a bliżej mi 30 niż 18. W Polsce oceniłbym się na 6,5/10. Tam pewnie dostałbym boosta ze względu na niską konkurencję i byłbym 7,5/10 a to już niezły wynik. W dodatku mam sporego benka a jeszcze bym sobie pogrubił kwasem to w ogóle żaden taj nie miałby podjazdu.

Znalazłbym sobie na #tinder albo innej apce bogatą tajkę a takich podobni nie brakuje. Mogłaby mieć nawet >40. Byleby była szczupła a z tego co wiem bo byłem w taj na wakacjach to one wolno się starzeją i praktycznie nie łapią tłuszczu. Nieraz miałem bonera na widok takiej mamuśki.

Wyobracałbym taką mamuśkę na wszystkie sposoby żeby się uzależniła od mojego BWC. Mieszkałbym w jej willi albo by mi opłacała chatę. Ona by była zadowolona i ja. A na boku bym się umawiał z młodszymi albo byśmy je zapraszali do trójkąta za zgodą sugarmommy. Pytam całkiem poważnie. Jest szansa czy mnie odkleiło?

#sponsoring #randki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie jesteś zbyt bystry ani przystojny. Gdybyś jeszcze miał atletyczna budowe ciała to może. Tak w takiej sytuacji to po co miałaby Cię brać na dłużej niż noc i elo?

Poza tym po co tajce duza pala skoro ma cisna tzipe? Białe, zwłaszcza ogólnie duże amerykanki (bo Amerykanie ogólnie są big) to się trafiają rozklapciochy co pomieszcza i potrzbujs większej paly, bo mają taka budowę.

Ale gdzie Ty znajdziesz tajke, która będzie
  • Odpowiedz
Pytam całkiem poważnie. Jest szansa czy mnie odkleiło?

@mirko_anonim: jest szansa ale nie będzie łatwo. Musisz szukać i się nie poddawać po pierwszych niepowodzeniach.
I nie wiem czy znajdziesz sugar mommy z Tajlandii, pierw się dowiedz czy to tam jest kulturowo przyjęte, ale w bogatym zachodnim kraju, albo Canada/USA to byś miał szansę
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: prędzej stara niemka/niemiec, tajki to raczej mierzą w tych z kasą, więc pchasz się w rejony gdzie masz dużą konkurencję. Jeżeli chodzi o dużą pałę, to pogadaj z kobietami, że k---s może być za duży, więc dobre ciało byłoby bardziej na propsie
  • Odpowiedz