Aktywne Wpisy
luke-mat +16

PIAN--A_A--KTYWNA +194
Sprawdź jaki typ kobiety zainteresuje się Tobą w ten weekend.
Zasady znacie.
#glupiewykopowezabawy #rozowepaski
Zasady znacie.
#glupiewykopowezabawy #rozowepaski
źródło: IMG_20260327_210655
Pobierz

Oceńcie mój plan. Chciałbym zamieszkać w jakimś tropikalnym kraju ale nie stać mnie na to. A co jeśli by tak znaleźć sobie sponsorkę? Pod tym względem ze wszystkich dostępnych opcji zostaje chyba jedynie tylko #tajlandia ale mi pasuje. Jestem dosyć wysoki, szczupły, mam jasne włosy, cerę i niebieskie oczy. Do tego mam taki młodzieńczy wygląd przez co w sklepach nadal pytają mnie o dowód osobisty a bliżej mi 30 niż 18. W Polsce oceniłbym się na 6,5/10. Tam pewnie dostałbym boosta ze względu na niską konkurencję i byłbym 7,5/10 a to już niezły wynik. W dodatku mam sporego benka a jeszcze bym sobie pogrubił kwasem to w ogóle żaden taj nie miałby podjazdu.
Znalazłbym sobie na #tinder albo innej apce bogatą tajkę a takich podobni nie brakuje. Mogłaby mieć nawet >40. Byleby była szczupła a z tego co wiem bo byłem w taj na wakacjach to one wolno się starzeją i praktycznie nie łapią tłuszczu. Nieraz miałem bonera na widok takiej mamuśki.
Wyobracałbym taką mamuśkę na wszystkie sposoby żeby się uzależniła od mojego BWC. Mieszkałbym w jej willi albo by mi opłacała chatę. Ona by była zadowolona i ja. A na boku bym się umawiał z młodszymi albo byśmy je zapraszali do trójkąta za zgodą sugarmommy. Pytam całkiem poważnie. Jest szansa czy mnie odkleiło?
#sponsoring #randki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Poza tym po co tajce duza pala skoro ma cisna tzipe? Białe, zwłaszcza ogólnie duże amerykanki (bo Amerykanie ogólnie są big) to się trafiają rozklapciochy co pomieszcza i potrzbujs większej paly, bo mają taka budowę.
Ale gdzie Ty znajdziesz tajke, która będzie
@mirko_anonim: jest szansa ale nie będzie łatwo. Musisz szukać i się nie poddawać po pierwszych niepowodzeniach.
I nie wiem czy znajdziesz sugar mommy z Tajlandii, pierw się dowiedz czy to tam jest kulturowo przyjęte, ale w bogatym zachodnim kraju, albo Canada/USA to byś miał szansę