Aktywne Wpisy
zawisztheblack +735
Chwalę się - pierwsze auto z salonu. W porównaniu do Grande Punto... nie ma porównania. To jak postawić obok siebie powóz konny i rakietę, zarówno pod względem osiągów jak i wyposażenia. Wiem, że to relatywnie tanie auto, ale dla mnie przeskok przeogromny. Na chwilę obecną jestem zachwycony, jako samochód na dojazdy do pracy (50km dziennie) i jeżdżenie po województwie w promieniu 150km spisuje się idealnie. Zapas mocy z fotowoltaiki sprawia, że śmigam
źródło: IMG_20250816_075032
Pobierz
WielkiNos +186
Dzień dobry. Oto przykład jak my Polacy potrafimy się zjednoczyć i działać razem kiedy trzeba. Robi wrażenie.
#sopot #polska #dzieci #czujedobrzeczlowiek #morze
#sopot #polska #dzieci #czujedobrzeczlowiek #morze
źródło: temp_file5699596488632289574
Pobierz

@alonzoo3 troche nie chce mi sie wierzyc ze nie masz na co wydac bo zawsze jest na co. Tak jak Ci napisali, moze kupujesz mase tanich pierdół ale juz na coś droższego, jak auto za pół bańki Cie nie stać - na to zbieraj albo na jakiś jacht i już masz cel.
A tak serio to jak wyżej pisali coledzy, jakieś hobby i akcesoria z nim związane? ofc musi Ci to dawać frajdę, bo inaczej kapa.
Ze swojej strony mógłbym polecić zabawę w simracing, jeśli takie coś w ogóle Cie jara. Fajne uczucie widzieć jak idzie Ci coraz lepiej, po jakimś czasie robisz upgrade sprzętu, wrażenia z jazdy jeszcze lepsze, a później efekty znów coraz fajniejsze.