Aktywne Wpisy

tesknilam_ +363
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +425
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

@its_over_for_chlop: kawalerkę w Ciechocinku
Dużo dobrego słyszałem o Alfach. Dla mnie była za mała wiec w rabatach się nie orientuję
@its_over_for_chlop: Za kilka miesięcy wychodzi nowe A5, które zastąpi obecne A4 i A5, więc trzeba się pozbyć tego co zalega na placach bo później nikt tego nie kupi, skoro za podobne pieniądze będzie można dostać nowość a nie coś, co swoją premierę miało blisko 10 lat temu.
W Volvo jest odwrotnie, bo lifting S60 był nieco ponad rok temu,
@its_over_for_chlop: Na Twoim miejscu również bym nie wiedział, tym bardziej że budżet spory i człowiek nie chce później żałować ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rozpatrując sedany i auta "sedanopodobne" (czyli liftbacki, coupe, itp., typu Arteon, Superb, A5):
Tesla 3 też mnie kusi, bo z dopłatami wychodzi śmiesznie tanio na tle benzynowej konkurencji, ma świetnie przyspieszenie (które IMHO wykorzystuje się częściej niż wysoki V-Max), do tego mnóstwo
źródło: maxresdefault
PobierzW takim razie wybór masz jeszcze węższy, zostaje chyba tylko BMW 3, Peugeot 508 i V60 (Audi A4 ogólnie wygląda staro, Mercedes C klasa w nadwoziu kombi jak karawan).
Volvo S60 i V60 kupisz jedynie w wersji mild hybrid przez co podobno system start/stop jest niezauważalny. Nie odczuwasz kręcenia kluczykiem. Na marki low tier nawet nie patrzę. Wszystkie Peugeoty i Fordy odpadają.
Oh, nawet nie wiedziałem. Tzn. czytałem jakiś czas temu, że Volvo wycofuje nadwozie kombi ale miało to dotyczyć chyba tylko rynku
Gdybym miał gniazdko u siebie w hali Teslę kupiłby już dawno temu. W apce ustawiasz sobie i sprawdzasz poziom naładowania, codziennie masz pełną baterię, bezproblemowo turlasz się po mieście, w niektórych miastach możesz korzystać z buspasów albo/i masz bezpłatne parkowanie. Samo auto jest tańsze od wielu benzyniaków, a i codzienna jazda przy wykorzystaniu własnego prądu wychodzi duuużo