Aktywne Wpisy

Bambrx +117
#lotto
Druga czwórka w życiu... Jedna cyfra. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Za tą główną wygraną człowiek by sobie już inaczej życie ułożył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Druga czwórka w życiu... Jedna cyfra. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Za tą główną wygraną człowiek by sobie już inaczej życie ułożył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000003607
Pobierz
huopisko +270
źródło: 1000005669
Pobierz

Czy teraz prawie każda różowa wyznaje bambinizm i jest miłośniczką pchlarzy? No ja rozumiem, że pieski, kotki czy inne zwierzątka mogą wyglądać uroczo, ale żeby trzymać je we własnym domu i pozwalać wchodzić na kanapę, albo nawet spać w łóżku? Przecież to niehigieniczne. Ja po spacerze, przed prysznicem sam staram się nie wchodzić na pościel, bo wiem, że jestem brudny, nawet gdy tego nie widać. No a taki pies przecież nie myje się codziennie i na dodatek nie nosi ubrań. Z resztą nawet po umyciu ma nieprzyjemny, zwierzęcy zapach. Psiarzom wydaje się, że go nie czuć, bo się przyzwyczaili, ale gdy ktoś z zewnątrz wejdzie do ich mieszkania, to od razu poczuje smród psa. Zwierzęta powinno się trzymać, tylko gdy ma się odpowiedniej wielkości działkę. Wtedy mogą sobie mieszkać na zewnątrz i mają sporo miejsca do zabawy w naturze.
#logikarozowychpaskow #bambinizm #zwierzeta #psy #koty
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim: niebiescy też
Mam nadzieję ze głośno opowiadasz o swoich poglądach w towarzystwie, red flagi powinny powiewać wysoko ( ͡º ͜ʖ͡º)
@czescmampytanie wtf jak od psa lub kota mieszkanie może śmierdzieć stęchlizną? Jakieś badania na poparcie swojej tezy masz czy sobie to wymyśliłeś? XD
@mirko_anonim: Jak to nie jest bait, to opisałeś germofobię, a nie dbanie o higienę.
@Aurielle: badania xDDDDD tu masz moje badania:
ilość mieszkań ze zwierzętami do których wszedłem: 5
procent z tych mieszkań w których śmierdziało zwierzakiem czy tam stęchlizną, kuwetą czy innym mokrym psem: 100%
śmierdzi, tylko ty już się przyzwyczaiłaś tak jak palacz też nie czuje że śmierdzi mimo że zmienia ubrania i myje zęby.