Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +93
Tez zauważyliście jak Polska się zwija? Jaką przyszłość będą miały obecnie rodzone pokolenia czy też takie, które maja teraz kilka lat?
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się

dzester +73
Moj najlepszy wynik w moim portfelu to nie moje inwestycje w krypto, złoto, akcje czy obligacje a nic nie robienie i bycie w #ppk
Około 165% zysku w 5 lat
Około 165% zysku w 5 lat
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)

Siemka, mamy całe osiedle szczekających psów, ale większość sporadycznie szczeka, natomiast jest jeden ujadający cały dzień małej rasy. Pan sobie go wypuszcza do swojego ogródka w bloku na parterze, zamyka drzwi i ma go w nosie, a psa triggeruje dosłownie wszystko. Nie mogę okien otworzyć bo jak pracuję i mam calla to koledzy z pracy proszą o wyciszenie tego hałasu, nie mogę rano wstać wypoczęty bo budzi mnie pies, pomedytować nie mogę jak to lubiłem zawsze bo słyszę ten w---------y hałas, idzie oszaleć.
Nie tylko mnie to przeszkadza bo ktoś go już parę razy gdzieś zgłaszał i żalił się na fejsbuku, że ludzie nie są tolerancyjni.
Przechodząc do meritum, rozmawiałem kiedyś z Panem przez domofon to oburzył się i rzucił słuchawką, zarządca osiedla rozmawiał z chłopem i poskutkowało na chwilę, zadzwoniłem na straż miejską po jakimś czasie i teraz mi gość pisze na messengerze (nie ma innej opcji żeby wykminił moje nazwisko jak to, że straż miejska mu podała moje dane :/) z groźbą, że jeszcze raz go zgłoszę "to się policzmy inaczej".
No i jak mam to odebrać? Co zrobić dalej? Osiedle prawie w centrum dużego miasta, cena za metr była dość wysoka (spoko, nie mam na własność - nie chwalę się), więc nie jakieś patologiczne zadupie, a mimo to taki typ się trafił co ma w dupie innych mieszkańców. Całe życie uwielbiałem psiaki i inne zwierzęta, a od jakiegoś czasu nie mogę na nie patrzeć przez takich właśnie właścicieli. Kupiłem sobie niedawno samochód i teraz boję się, że mi coś z nim zrobi.
Ech :(
#psy #kiciochpyta #prawo #pytanie #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim pies zadbany? Może postraszyć go fundacjami? Wzywaj SM normalnie ze szczekun ujada to też zakłocenia miru. Nie moze być tak że jeden cwel terroryzuje swoim yorkiem całe osiedle.
Co pies zawinił takiego żeby podrzucać mu kiełbasę z trutką. Już wiem kto na wsi topi szczeniaki i rozrzuca kiełbę z gwoździami.
Nie wiem czy trolujesz czy jesteś taki spie$#+&@# ale lecisz na czarno mordo