Aktywne Wpisy

sztywny_misza +15
Pomocy. Byłem z synkirm 5 letnim w sklepie, syn zjadl donuta. W natłoku zakupów zapomniałem o tym powiedzieć kasjerce żeby skasowala. Wyszliśmy że sklepu. Wybiegła za nami ochrona i kazała pokazać paragon. Pokazałem i zauważyli ze nie ma donuta. Kazali nam z nimi pójść. Nie chcieli żebyśmy za niego zapłacili, tylko wezwali policję odrazu. Policja przyjechała i chciała mi wystawić mandat 800 zł. Nie przyjąłem bo za co jak ja nic nie

LinQ +111
Byłem w Lidlu kupić sobie śniadanie to bydło dosłownie zabijało się o te głupie wkrętarki, ale ja sprytniejszy i zabrałem chłopowi z wózka gdzie miał chyba ich dziesięć
#lidl
#lidl
Od lewej:
Mathias (zwany potocznie Alvaro) - trener pierogaty, postać którą najczęściej postuje Anka na Instagramie. W tym roku przyleciała z nim do Polski, żeby przedstawić go swojej mamie. Zamieściła nawet film na Insta jak Mathias uczy mamę podstawowych kroków. Mathias świętował wczoraj z Anką jej urodziny.
Pol - człowiek, którego zna niecały rok ale spędziła z nim cudowne wakacje na Dominikanie (na których niestety zabrakło Roberta). Pol zdradza na Instagramie, że wakacje były pełne niesamowitych doświadczeń i nie ma wątpliwości, że to jeszcze nie koniec.
Beluso - peruwiański trener personalny. Anka zrobiła z nim live na swoim Insta, gdzie namówiła go do zdjęcia koszulki oraz zdradziła co robi Robert w tym czasie - zajmuje się dziećmi na dole.
Ciekawostka - Mathias i Pol wzięli udział w imprezie zorganizowanej przez Ankę, w celu odnowienia przysięgi małżeńskiej. Z ich relacji wynika, że bawili się wybornie.
#lewandowski #lewandowska #bachata #p0lka #mecz #bekazpodludzi
@jutokintumi: xDDDDDDDDD
Zdemaskowaliśmy też tajemniczego temperamentnego Pol'a.
@jutokintumi: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#!$%@? z Robertem. Dlaczego Beluso nie było na urodzinach???
@Sig_mar: otóż nie
Pol Monico Soler to typowy bawidamek, obieżyświat, jego instagram to zdjęcia z podróży i imprez.
Beluso to typowy trener personalny, jego instagram to głownie filmiki z treningiem.
ale jeżdżenie na wakacje bez męża za to z akcesoriami do promowania własnej marki?! Czy
@LifeReboot dziwnie piszesz cyfry 2 i 3 ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)