Aktywne Wpisy
Wilk__95 +16
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Pytanie czy pies może jeść tylko suchą karmę w ciągu dnia? Czy faktycznie wtedy psu daje się tylko 160g-170g takiej karmy w ciągu dnia? (wydaje mi się, że to bardzo mało) Dotychczas mokrej dostawał 800-1000g zatem jest to spora różnica w ilości, ale też w kosztach. Bo cena wychodzi 8,79 zł / kg, zatem 5 dni za niecałe 9zł, a obecnie 9zł to 1 puszka którą zjada na raz.
#beagle #pies #psy
Co do zasady nieprzerwanie (już drugi pies) jedziemy na Husse - Optimal Giant lub Husse - Digest Giant. Choć ta konkretnie jest dla ras dużych ale są też karmy dla ras średnich i małych. Psy aktywne (sporo biegania luzem). Sierść świecąca, brak problemów ze stawami czy trawieniem.
Dajemy według rozpiski na opakowaniu, według wagi ~500g (podzielone na dwa posiłki). W weekendy zwykle coś ugotujemy (mięso + jarzyny +
Pies budzi respekt :D