@MisPluszowyZWadaWymowy właśnie teraz się zastanawiam jak to będzie z opłatami za kolejne lata. Chodzi mi o to, że teraz jak chce dokupić „na już” kolejny rok, to wyświetla mi się cena 2740tl, ale w informacjach o subskrypcji mam „next payment - 460tl”. Albo to zakrualizują, albo osobom z aktywną subskrypcją zostawili taką cenę, jaką mieli (ta na pewno xD). Chodzi mi o to, co mam na screenie
@MisPluszowyZWadaWymowy tak widziałem. Spiderman 2 był mega tani ma początku a później podrożał kilkukrotnie. Ja niby biedny nie jestem ale jednak kupiłem trochę gier na tureckim. Bo ceny polskie są po prostu skandalicznie niedostosowane do zarobkow
wspomniałem tam wyżej o malezji i tajlandii ale nie ma raczej sensu się do nich przeprowadzać bo ceny bardzo podobne jak w turcji a wersje gier mogą być inne niż w europie/turcji (na początku myślałem że w turcji drożej bo przeczytałem jakiś artykuł który pomieszał ceny i podał cenę za extra jako za essentiala)
@MisPluszowyZWadaWymowy: dalej 25-30% taniej niż u nas, ale jakby u nas zrobiili na tych regularnych akcjach, teraz przecene 50% (zamiast 25 czy tam 30%) wyjdzie taniej niż w TRY
- Essential za 1400 TRY
- Extra za 2340 TRY
- Deluxe za 2740 TRY
#tureckiepromocje #ps5 #playstation #ps4
Plus nadal będzie trochę tańszy w Malezji i Tajlandii, jeśli dobrze widzę to około 47 euro za rok Essentiala po podwyżce
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzwspomniałem tam wyżej o malezji i tajlandii ale nie ma raczej sensu się do nich przeprowadzać bo ceny bardzo podobne jak w turcji a wersje gier mogą być inne niż w europie/turcji (na początku myślałem że w turcji drożej bo przeczytałem jakiś artykuł który pomieszał ceny i podał cenę za extra jako za essentiala)