Wpis z mikrobloga

@zimno_mi: no też bez przesady - są ładniejsze i brzydsze laski, ale tu bardziej chodzi o to, że i tak dostaniesz od każdej jakąś atencję, której tu w PL byś nie miał. Nawet ja wystartowałem z grupką na discordzie właśnie dla osób, które mają dość p0lek i dojrzali do nastawienia się na Azję i własny tag #azjatkadlamirka xd ale nie miałem zbyt dużo zapału, żeby kręcić to dalej.
  • Odpowiedz
@jabol6000:
To powodzenie u Azjatek to niezły cope, oglądam sobie czasem uliczne sondy i chyba każda Azjatka wspomina, że chlop musi mieć określony wzrost, najczęściej pada granica minimum 175, więc it's over for manlets ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Mos_Wander co innego Chiny czy Japonia a co innego Filipiny, Malezja czy Tajlandia

no i co innego też modelka 10/10 a po prostu jakąś ładna azjatka która może być i 7/10 ale dla przegrywa będzie to więcej niż potrzebuje
  • Odpowiedz
@XpedobearX ruchalem w sobote chinke ladna twarz , drobne rysy, skora bardziej biala niz moja no I male cialo ktore moglem brac na stojaka ( ͡º ͜ʖ͡º)

co do filipinek i tych jungle azjatek to wiekszosc ma plaskie ryje jak malpy

ale koreanki chinki tajwan wietnam to cuda
  • Odpowiedz
@DuzyRomek Nie wiem, moze to po prostu kwestia perwesji. Bylem w Tajlandii, Kambodzy, Japonii, Wietnamie. Pracowalem z Koreą oraz Chinczykami, nic specjalnego. Podobnie jak mityczne Brazylijki, oprocz wielkich dupsk robionych u chirurga.
  • Odpowiedz
@switcher20: tak jak oni o tych złych kobietach xD
Stary cisnąć po przegrywach to nie tylko obowiązek ale i przyjemność dla każdego użytkownika wykopu.
Przejrzyj moje komentarze, najwięcej plusów mają te w którym jadę po tych życiowych miernotach
  • Odpowiedz
#heheszki

@jabol6000: sąsiad ma 1,60 wzrostu, po pięćdziesiątce, po rozwodzie, dorosłe dzieci i własny dom właśnie jedzie się hajtnąć z filipinką po 40, która na zdjęciach wygląda jak 25-latka. Dla jednego heheszki a dla drugiego sposób na szczęśliwe kilka lat życia.
  • Odpowiedz