Odstawiam rower na dwa tygodnie, ostry zapieprz w robocie mnie czeka. Dobry moment na pełną regenerację! A za dwa tygodnie to już pewnie większość będzie na trenażerze.
@Desmosedici: Praca w większości do 17 - 18, dwoje dzieciaków, którym trzeba też pomóc w szkole. Zwyczajny szarożyciowy z-------l :( No i jesienią/zimą czas włożony w jazdę jest dużo większy niż sam czas jeżdżenia. Ubieranie tych ciepłych ciuchów, ochraniaczy, czyszczenie roweru po każdej jeździe. A na trenażer cyk i jedziemy, a na dworze już ciemna noc :)
@future_taylor to dawaj jakieś emotki czy coś :) W internecie jest trudno odróżnić idiotę od trola czy od ironii. Już wiele takich komentarzy na serio widziałem!
@Desmosedici @i-marszi ja tylko czekam na unbana od żony i wstawiam trenażer na chatę ( ͡º͜ʖ͡º). Chociaż w tamtym roku było to samo i dopiero w październiku wymiękła ( ͡°͜ʖ͡°)
Odstawiam rower na dwa tygodnie, ostry zapieprz w robocie mnie czeka. Dobry moment na pełną regenerację! A za dwa tygodnie to już pewnie większość będzie na trenażerze.
#rowerowyrownik #rusztorun #szosa
Skrypt | Statystyki
źródło: 370983819_882521446055063_4330389131461330676_n
Pobierz@i-marszi: xD kurla, dopiero wrzesień wbił na rejony.
Praca w większości do 17 - 18, dwoje dzieciaków, którym trzeba też pomóc w szkole. Zwyczajny szarożyciowy z-------l :(
No i jesienią/zimą czas włożony w jazdę jest dużo większy niż sam czas jeżdżenia. Ubieranie tych ciepłych ciuchów, ochraniaczy, czyszczenie roweru po każdej jeździe. A na trenażer cyk i jedziemy, a na dworze już ciemna noc :)
@future_taylor:
Ja p------e ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ty tak poważnie?
to dawaj jakieś emotki czy coś :) W internecie jest trudno odróżnić idiotę od trola czy od ironii. Już wiele takich komentarzy na serio widziałem!