Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +829
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +52
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

Odstawiam rower na dwa tygodnie, ostry zapieprz w robocie mnie czeka. Dobry moment na pełną regenerację! A za dwa tygodnie to już pewnie większość będzie na trenażerze.
#rowerowyrownik #rusztorun #szosa
Skrypt | Statystyki
źródło: 370983819_882521446055063_4330389131461330676_n
Pobierz@i-marszi: xD kurla, dopiero wrzesień wbił na rejony.
Praca w większości do 17 - 18, dwoje dzieciaków, którym trzeba też pomóc w szkole. Zwyczajny szarożyciowy z-------l :(
No i jesienią/zimą czas włożony w jazdę jest dużo większy niż sam czas jeżdżenia. Ubieranie tych ciepłych ciuchów, ochraniaczy, czyszczenie roweru po każdej jeździe. A na trenażer cyk i jedziemy, a na dworze już ciemna noc :)
@future_taylor:
Ja p------e ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ty tak poważnie?
to dawaj jakieś emotki czy coś :) W internecie jest trudno odróżnić idiotę od trola czy od ironii. Już wiele takich komentarzy na serio widziałem!