Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:

Co czynić?

Dać sobie z nią spokój. Laska tobą manipuluje. Gdyby była zainteresowana to by była, to jest aż tak proste. A tak będzie ciebie wykorzystywać i wodzić cię za nos żebyś się zgadzał na kolejne rzeczy wbrew swojemu interesowi.

Z tym zaproszeniem do siebie to też manipulacja - ona doskonale wiedziała o co ci chodzi i właśnie dlatego sprosiła dodatkowe osoby. Gdyby to nie była gra to po
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: pamiętaj, zachowanie kobiety, szczególnie w relacjach damsko-męskich ani przez pół minuty nie jest przypadkowe czy źle przemyślane, bądź źle rozumiane. Testuje Cię baba, sprawdza jak reagujesz i tyle. Jak odsunęła łeb od pocałunku to nie jesteś dla niej wystarczająco atrakcyjny fizycznie aby wiązać się z Tobą. Sprawdza teraz inne elementy.
  • Odpowiedz
Dała mi też pośrednio do zrozumienia, że jeśli się zgodzę ich przyjmować, to może da mi szansę. I teraz mam mętlik w głowie

@mirko_anonim: Klasyczne otwarcie p0lskie, nic już to nie wygrasz, jedyne co możesz, to stracić godność jeżeli się zgodzisz.

Jeśli myślisz że coś zyskasz godząc się na to, to będzie tak cię wodziła za nos cały czas, a krocza i tak nigdy nie powąchasz.
  • Odpowiedz
Jeśli myślisz że coś zyskasz godząc się na to, to będzie tak cię wodziła za nos cały czas, a krocza i tak nigdy nie powąchasz.

@snickersfgh: Znając życie to krocze to wącha jej już teraz inny chłop.
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim bo o kobietę trzeba zabiegać, starać się i wykazywać maksymalne zaangażowanie. Wtedy dopiero można mieć u niej szanse. A ty myślałeś, że laskabpoleci na twój dom i basen? Kolejny incel, pewnie brzydal, który zamiast cicho siedzieć i być szczęśliwy, że piękna kobieta pozwala mu być w swoim otoczeniu, to jeszcze ma czelność fochować. Polscy faceci jak zwykle na najniższym poziomie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 8
Anonim (nie OP): Nieee Mirek, daj sobie spokoj. Ona traktuje Cie instrumentalnie. Mowiac krotko - chce tylko zapunktowac u swoich kolegow (nie u Ciebie) tym, ze zna bogatego goscia z basenem w domu. Cos z nia jest nie tak. Nie idz ta droga!

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
  • Odpowiedz
Dała mi też pośrednio do zrozumienia, że jeśli się zgodzę ich przyjmować, to może da mi szansę.

@mirko_anonim: Facet który ulega szantażowi ze strony kobiety, nigdy nie będzie przez nią pożądany, co najwyżej wykorzystywany
  • Odpowiedz