mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
3
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
CzatownikzCzatowni
@mirko_anonim: Jeśli trzyma dalej z ex to świadczy tylko o tym, że byłeś po to żeby się wyskakała i nie była samotna. Kiedy już to zrobiła i emocje opadły to pewnie myśli o swoim byłym itp, trzyma się Ciebie jako bezpiecznej gałęzi. Ale nie długo.
Smutne ale prawdziwe
91
czescmampytanie
@mirko_anonim: nikt normalny nie utrzymuje kontaktu z toksycznym ex. coś tu mocno śmierdzi i albo jesteś opcją z rozsądku(s-x był po to abyś złapał haczyk), albo ona dalej o nim marzy i chciałaby do niego wrócić, albo cię nie szanuje, albo ma coś z głową. takich jak ty którzy mysleli ze temat był skonczony definitywnie było miliony.
83
B.....k
B.....k
prawie rok

@mirko_anonim: już jej przeszło, ale nie znalazła jeszcze innej chetnej gałęzi o wyższym statusie
12
drogba90
@mirko_anonim nawet nie czytam tylko stawiam, diagnozę - bolec na boku
10
Jamniki2
9
czescmampytanie
9
Kiedys_Mialem_Fejm
@mirko_anonim:

Od czasu do czasu on zapyta co u niej, złoży jakieś życzenia itd. Nie mam z tym problemu

A powinieneś( ͡° ͜ʖ ͡°)
8
c.....e
7
Z.....o
Z.....o
@mirko_anonim: Jesteś mega frajerem. Pozwalanie na utrzymywanie relacji z ex (jedynym wytłumaczeniem są dzieci) jasno wskazuje, że jesteś zwykłym leszczem. "Aa będę w porządku. Niech widzi, że jej ufam i jestem poważny". Jesteś #!$%@? i tyle. Możesz już teraz uczyć się w tej relacji jakich błędów nie popełniać w przyszłym związku.

A i to mnie jeszcze roz****ło: "leczy się na coś ala depresja". Te pokolenie to jest dno.
Jest pierwsza miłość czy
7
Kitku_Karola
5
Aldehyd_Glutarowy
ona nie zerwała z nim całkowitego kontaktu

@mirko_anonim: piękna Red flaga. Prawdopodobnie jesteś zapchajdziurą dla niej
4
Krolowa_Nauk
4
P.....0
P.....0
@mirko_anonim: jako prawiczek nie poradzę ci nic
3
j.....a
@mirko_anonim: skoro się leczy to leki mogą wpływać na libido ;)
3
xede
xede
xede
  • adult
3
m4rciniak
@mirko_anonim należy też wziąć pod uwagę, że niektóre leki (a domyślam się, że między innymi o leki chodzi z tą depresją) mogą obniżać popęd.

Poza tym, kto normalny się rucha miesiącami 5 razy dziennie?
Jasne, na początku jest częściej, być może i 5 razy się zdarzyło w jakiś wyjątkowy dzień mi z różową, ale nie przesadzajmy, żeby od kogoś oczekiwać czegoś takiego do końca życia XD
To by było nawet fizycznie
2
c.....e
@mirko_anonim Przyzwyczaić w jakimś stopniu napewno, bo nie będziecie tego robić po kilka razy dziennie i to jest okej, ale raz w tygodniu... to mało. Ja bym np. musiała się rozstać, bo bym nie wytrzymała. Czułabym się źle i nieatrakcyjnie. Musisz sam ocenić, czy jesteś w stanie tak żyć- samozaspokojenie wystarcza na krótką metę
2
cor1sto
cor1sto
@mirko_anonim Biologia, nic nie poradzisz, tak będzie zawsze, z każdą inną, bo nie ma magicznej miłości na całe życie tylko instynkty. Poczytaj o tym i przestań się łudzić
1
mirko_anonim
✨ Autor wpisu (OP): @cleopatre to co mam zrobić? Przyzwyczaić się do mniejszej częstotliwości :v?

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
1
zonecom
zonecom
@mirko_anonim: Zawsze jest tak że na początku jest Dubaj, a potem wracamy do rzeczywistości. Teraz wszystko zależy od Ciebie. Jestem 20 lat w związku i też bywały takie momenty. U mnie sprawdzają się trzzy rzeczy. Pierwsza to programowanie jej mindsetu. W każdej sytuacji intymnej lub zbliżonej mów jej jaka jest śliczna, jak ładnie wygląda i jaką jest wspaniałą kobietą. W końcu zacznie kojarzyć jedno z drugim i będzie chciała częściej
1