Aktywne Wpisy

nobon +320
Pan Adam nie bierze jeńców. Egzekucji egzaltowanych julek, anetek i katarzyn z haerów dokonuje na miejscu, w komentach pod ich pełnymi samouwielbienia wpisami na LinkedInie.
#korposwiat #linkedin
#korposwiat #linkedin
źródło: linkedin
Pobierz
ThinAspireWine +41
Sie dowiedziałem, ze jakis temu zmarl ojciec, ktory mnie porzucil jak mialem okolo 2 lata.
Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka
Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka

Dobry wysryw, taki nie za mądry, widać że nawet matury nie skończyłeś
@mirko_anonim: jak to dokładnie się odbywa? Dziewczyna ze wsi lata do poznanych na tinderze chadów z całego świata, po miesiącu wraca na wieś i leci do następnego w kolejnym kraju? I to jest powszechne?
A może to chady z całego świata przylatują na polskie wsie, a później krążą pomiędzy nimi, miesiąc tu, miesiąc tam?
Ale jeśli te
@Greensy: od października zaczynam magistra na UW, więc nie projektuj swojego wykształcenia
@Valfoutre: trzeba po prostu rozwalić ten system.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@mirko_anonim: czyli problemem są migracje do miast a nie tinder jak napisałeś? Przecież w dużym mieście miałyby niemal nieograniczony wybór nawet bez tindera.
@mirko_anonim: kobiety + chady + beciaki/spermiarze to GRUBO ponad polowa spoleczenstwa, demokratycznie tego nie zmienisz, silowo rowniez - Polska, Europa zachodnia oraz USA sa skazane na zagładę (zobacz jaki jest tam wspolczynnik dzietnosci wsrod Bialych, nie wsrod imigrantow).
@ HoldenClaufield: tinder też, bo nagle ma dostęp do facetów, do których nie miała by dostępu. Ile to jest przypadków, że ludzie z różnych miast się spotykają? Nie ma jednego czynnika, który rujnuje runek matrymonialny.
@przegryw162: widocznie czeka nas scenariusz rzymski (upadek cesarstwa).
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: To chyba naturalne i działa w obie strony.