Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co sądzicie o spotykaniu się z dziewczyną wyższą o 2 cm od was? Miesiąc temu taką poznałem i jest super, sama inicjuje różne gesty i świetnie się rozumiemy. Ciągle tylko mam wrażenie że to wygląda źle... Jej to nie przeszkadza bo zdążyłem już o to zapytać. Tyle dziewczyn już przerobiłem na #tinder i tylko z nią się tak zgrałem do tej pory. Podoba mi się tylko nie mogę przekonać się do tego że jest taka wysoka... #logikaniebieskichpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim za dużo tego portalu, na porządku dziennym są związki gdzie baba jest wyższa od chłopa i nikt z tego nie robi afery. Ewidentne masz za mało problemów w życiu jak się przejmujesz takim gownem xd
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Czytając wykopków czuję się jak po ostrej lobotomii. Jeśli ten portal jest pełnym przekroje, naszego społeczeństwa to ręce opadają. Ostatnio byłem w związku z inteligentną i zaradną dziewczyną, ale po roku znajomości zauważyłem, że lewe ucho ma wyżej od prawego o 2 milimetry. Rzuciłem ją bez zastanowienia.

• Odpowiedz
@mirko_anonim: kupe lat temu umówiłem się z dziewczyną z jakiegoś badoo czy tindera. Po dojechaniu na miejsce okazało się, że jest wyższa ode mnie o jakieś 15/20 cm. Chwilę postaliśmy, pośmialiśmy się że zabawnie wyszło i zapomnieliśmy o sobie XD
  • Odpowiedz
@Ytaremtujest: ale to często laski mają z tym problem. Ja byłem w związku z kobietą, która miała równy wzrost ze mną. Jak założyła szpilki to logiczne, była wyższa. Ale ani ja, ani ona nie mieliśmy z tym problemu.
  • Odpowiedz