Aktywne Wpisy

Chcecie mieć dzieci? Ja nie chcę ale mam poczucie że powinienem. Boję się że w pewnym momencie włączy mi się instynkty tacierzyński i będzie już za późno. Czytałem o ludziach którzy mają z tego powodu ciężką depresje.
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Planujesz potomstwo?
- Tak 42.1% (53)
- Nie 38.9% (49)
- Nie wiem 19.0% (24)

Koner1391 +20
Życie w takich warunkach, to nawet nie jest wegetacja, żyjesz za karę, dosłownie
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
źródło: Screenshot_5
Pobierz

źródło: temp_file3911754670934839012
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@maminternetnapegasusie: jak wydajesz ostatnie pieniądze na narzędzie do przemieszczania się z punktu A do B i nie chcesz na nim nawet rysy to zreflektuj swoje życie
Z drugiej strony wpada taka karyna co jebnie drzwiami na otwarciu i nie masz 'nawet rysy' a masz dużą rysę z wgniotką. I ona ma to w dupie bo
@Bogactwo_czesc_glowna: A ja nie rozumiem, jak nie mieścisz się swoim samochodem na "mega wąskim parkingu" to:
- zmień parking
- zmień samochód
- kup sobie garaż/duże
Dokładnie, dlatego stają na 2-3 miejscach żeby czasem nikt nie mógł inny zaparkować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nester86: @niochland dajcie mi swoje smartfony - rzucę je na ziemię żeby trochę ekran pękł. Nie? Jak chcecie mieć ideały to trzymajcie je w pudelku, albo kupcie takie na jakie was stac
@niochland: ta, bo właściciel nowej s klasy za milion chce mieć poobijane dookoła auto, albo załatwiać lakiernika co tydzień, czekać na termin dwa miesiące i potem jeszcze jeździć nie swoim autem zastępczym żeby tydzień po lakierowaniu znowu powtórzyć procedurę, bo ktoś nie potrafi normalnie otwierać drzwi