Aktywne Wpisy

kyIiejenner +16
bardzo rzadki widok, ja bez pomalowanych ust i brwi

Wisimiwur +204
W kwietniu dowidziałem się, że będę ojcem.
W sierpniu widziałem, że to będzie syn.
Dziś dowiedziałem się, że mój syn może nie dożyć chwili narodzin.
Jestem zdruzgotany. Totalnie zdruzgotany. Zostały dwa miesiące do porodu. Mieliśmy piękny czas wspólnie. Masaże brzucha, zachcianki, żarty z tego, że nie będę już jej więcej dmuchał balonów, bo jednego już nadmuchałem, mój ojciec zaczął inaczej ściskać mi rękę na powitanie i widziałem łzy w jego oczach po
W sierpniu widziałem, że to będzie syn.
Dziś dowiedziałem się, że mój syn może nie dożyć chwili narodzin.
Jestem zdruzgotany. Totalnie zdruzgotany. Zostały dwa miesiące do porodu. Mieliśmy piękny czas wspólnie. Masaże brzucha, zachcianki, żarty z tego, że nie będę już jej więcej dmuchał balonów, bo jednego już nadmuchałem, mój ojciec zaczął inaczej ściskać mi rękę na powitanie i widziałem łzy w jego oczach po
UE chce, by wszystkie kraje, w imię wolności, wprowadziły liberalny zakaz sprzedaży, w Polsce taki zakaz ma wejść w życie za 7 lat, tak jak jestem przeciwnikiem palenia (choć jak ktoś chce truć się w dymie we własnym domu, to niech sobie pali), tak zabawne jest dwójmyślenie zwolenników idei moje ciało = moja decyzja, jak ktoś nie chciał przyjąć szczepienia na covid, czy chce zapalić papierosa, to wtedy państwo może już wymuszać właściwe (według polityków) zachowanie xD
https://www.rp.pl/konsumenci/art38728001-zakaz-sprzedazy-papierosow-w-polsce-juz-za-7-lat
#bekazlewactwa #lewackalogika #4konserwy #holandia #uniaeuropejska
@Roger_Casement: Bo to tak naprawdę znaczy "moja tzipa = moja decyzja", ale i to tylko do czasu.
@Roger_Casement: Lewactwo nic się nie zmieniło, dokładnie to samo było za czasów Hitlera - aborcja legalna, zakaz papierosów.
no na pewno to jest moja decyzja, że palacze dymią dosłownie wszędzie i nie mogę okna otworzyć żeby mi do mieszkania tego syfu nie naleciało
@Szatan_Krol_Ciemnosci: @katana55: nadmiar cukru a szerzej zła dieta jeszcze bardziej, przy czym cukier jest o tyle bliższą analogią, że również uzależnia. Czy jesteście konsekwentnie za zakazaniem słodkich napojów, słodyczy, a szerzej niezdrowej żywności?
Co to za wegetarianin co #!$%@? schabowe? ( ͡°
@ibilon Szanowny prawaku, aborcja była legalna dla Polek, dla Niemek była zakazana. Porównywanie UE do hitlera xD
jak ktoś chce sobie zapalić to będzie się kitrać po domu, tak jak powinien to robić, nie będzie smrodziarz dymić w mordę
ps. zrównywanie aborcji I palenia papierosów xD jak dym z aborcji zacznie oddziaływać na ludzi wokół to pogadamy
@Szatan_Krol_Ciemnosci: rozsadna decyzja to by byla jakby kazdy mial obowiazek codziennych cwiczen - jest udowodnione ich pozytywny wplyw na w sumie wszystkie aspekty zdrowia. Zdaje sie dalej na pierwszym miejscu powodow przedwczesnej smierci sa choroby ukladu krazenia,
Hurr durr jestem wolnosciowcem ale papierosow nie lubie wiec zakazac, i te "madre" teksty, ze papierosy szkodza i ze rozsadniej nie palic.