Aktywne Wpisy

sylwke3100 +2
Jakie są wasze sukcesy życiowe?

PorzeczkowySok +20
czuję, że łapie mnie przeziębienie, lekarstw w domu za bardzo nie mam
aleee
mam czosnek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zrobiłem sobie do pitcy sos z dwóch ząbków :3
aleee
mam czosnek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zrobiłem sobie do pitcy sos z dwóch ząbków :3

#dziendobry
@satro na żywo czy na zdjęciu? Bo ja mówię o widoku tatuaża na żywo, a nie na Instagramie. Przeważnie wygląda to jak jakaś breja jak nie jest podrasowane programami graficznymi i ma o wiele niższą rozdzielczość niż widzi ludzkie oko.
@360obrot:
Mnie nic nie boli ale jak widzę kogoś, kto wytatuował sobie jakieś losowe bazgroły to przynajmniej wiem, że lepiej tego człowieka unikać, bo zachowuje się niedojrzale i najpewniej ma problem z kontrolowaniem impulsów. Za takimi dziarami nie stoi za żadne głębsze znaczenie dla "nosiciela" czy przesłanie dla świata, nie jest to nawet estetyczne aby podciągnąć taką "ozdobę"
@smk666: xDDDDDDD
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: mogę się mylić ale dzisiaj usunięcie tatuażu jest chyba bardzo proste i nie jakoś specjalnie kosztowne
Takich ludzi nazywa się krótko: degeneratami.
Do tego dochodzą europejskie, kulturowe rysy - piętnowano dezerterów, rzezimieszków, bandytów, kurtyzany ("aktorki") - i
Problem mam jak typowa patologia bez pieniędzy robi sobie byleby coś było, byle jak najtaniej.
Przykład: mój biedny ziomek, co co miesiąc pożycza hajsy i tak usrał się żeby zrobić sobie tatuaż, bardzo ambitny: imię syna i datę urodzenia
@lukiboss: Uwaga! Wykopek ma problem, bo inni nie żyją tak jak jemu się podoba. A przecież wiadomo, że on żyje najlepiej. Dlaczego świat tego nie może zrozumieć? Dlaczego!?