Aktywne Wpisy

dran2 +49
Po 5 tygodniach dojrzewania domowe guanciale jest gotowe, czas na carbonarę ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #kuchniawloska
#gotujzwykopem #kuchniawloska

źródło: temp_file8525532072933045340
PobierzCzy dodajecie czosnek do carbonary?
- No pewnie! 56.2% (620)
- Nigdy! 43.8% (483)

Tak czytam niektóre komentarze odnoście tego zaginięcia 11 latki, w których pojawia się "rodzina prosi o nie zadawanie pytań".
Według mnie jeśli już stawia się cały kraj na nogi i puszcza ogólnopolskie alerty poszukiwawcze to z automatu, po finale akcji obowiązkiem jest podanie czy było to zaginięcie, uprowadzenie, porwanie, ucieczka itd. A po dokładniejszym śledztwie możnaby nawet podać motyw.
A nie jak w wielu sprawach, gdzie uciekają młode siksy lat 16, aby się
Według mnie jeśli już stawia się cały kraj na nogi i puszcza ogólnopolskie alerty poszukiwawcze to z automatu, po finale akcji obowiązkiem jest podanie czy było to zaginięcie, uprowadzenie, porwanie, ucieczka itd. A po dokładniejszym śledztwie możnaby nawet podać motyw.
A nie jak w wielu sprawach, gdzie uciekają młode siksy lat 16, aby się
#dziendobry
źródło: comment_1661023735jsh6ZyzlpeLalVXCaUbeLb
Pobierz@satro na żywo czy na zdjęciu? Bo ja mówię o widoku tatuaża na żywo, a nie na Instagramie. Przeważnie wygląda to jak jakaś breja jak nie jest podrasowane programami graficznymi i ma o wiele niższą rozdzielczość niż widzi ludzkie oko.
@360obrot:
Mnie nic nie boli ale jak widzę kogoś, kto wytatuował sobie jakieś losowe bazgroły to przynajmniej wiem, że lepiej tego człowieka unikać, bo zachowuje się niedojrzale i najpewniej ma problem z kontrolowaniem impulsów. Za takimi dziarami nie stoi za żadne głębsze znaczenie dla "nosiciela" czy przesłanie dla świata, nie jest to nawet estetyczne aby podciągnąć taką
źródło: d4aef86f5bcd227011b8ced57d25020d
Pobierz@smk666: xDDDDDDD
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: mogę się mylić ale dzisiaj usunięcie tatuażu jest chyba bardzo proste i nie jakoś specjalnie kosztowne
Takich ludzi nazywa się krótko: degeneratami.
Do tego dochodzą europejskie, kulturowe rysy - piętnowano dezerterów, rzezimieszków, bandytów, kurtyzany ("aktorki") -
Problem mam jak typowa patologia bez pieniędzy robi sobie byleby coś było, byle jak najtaniej.
Przykład: mój biedny ziomek, co co miesiąc pożycza hajsy i tak usrał się żeby zrobić sobie tatuaż, bardzo ambitny: imię
@lukiboss: Uwaga! Wykopek ma problem, bo inni nie żyją tak jak jemu się podoba. A przecież wiadomo, że on żyje najlepiej. Dlaczego świat tego nie może zrozumieć? Dlaczego!?