Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Z------m koncertowo :( straciłem kobietę która była dla mnie złotem, wskoczyłaby za mną w ogień, ja debil brałem to za pewniak i doprowadziłem do tego ze się bardzo od siebie oddaliliśmy aż w końcu odeszła. Ona próbowała, chciała o mnie zawalczyć, zawsze była i dbała o moje potrzeby a ja… miałem w------e, jaranie ziola i PS całymi dniami. Nie widzialem jak wszystko się j---e, jak robi się smutniejsza z każdym dniem, jak zapierdziela koło mnie żeby nie usłyszeć nawet dziękuje. Tydzień temu powiedziała ze to koniec, wyprowadziła się do rodziców, nie odpowiada na snapie, wa, nic. Teraz zostałem sam w pustym mieszkaniu i zrozumiałem jakim cepem byłem. Nie wiem co robić. Chce ja odzyskać ale nawet nie wiem jak. Myśl ze znajdzie innego mnie dobija. Nie chce innej. Co byście zrobili na moim miejscu?
#przegryw #zwiazki #rozstanie #zalesie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Zostaw ją w spokoju. Z dnia na dzień sam się nie zmienisz. Jeśli nadal będziesz palił zioło to i tak to będzie wyglądało tak samo. To, że teraz masz bodziec najprawdopodbniej zadziała przez chwilę, a demony niedługo wrócą.

Zajmij się sobą i ogarnij się. Jeśli za jakiś czas będziesz lepszą osobą to wtedy szukaj z nią kontaktu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie słuchaj tych debili. Odstaw zioło, wypisz na kartce co mogla ja drażnić. Zmien te rzeczy, zapisz się na siłkę. Jezeli byliście ze sobą dlugo to możesz ja odwiedzić na chacie z kwiatami czy cos. Tylko masz byc ogarnięty a nie najarany czy zkacowany po ziole. Z 4dni potrzebuje organizm zeby do siebie dojść. Soki z marchwii pij to nie bedziesz wygladal jak blady ćpun ^^
  • Odpowiedz
Nie wiem co robić. Chce ja odzyskać ale nawet nie wiem jak. Myśl ze znajdzie innego mnie dobija. Nie chce innej. Co byście zrobili na moim miejscu?

@mirko_anonim: Mam nadzieję że ci się nie uda.

Ona zasługuje na dużo więcej.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Skoro wybrałeś zioło i play station to zostań jak byłeś i tyle. Nie zmuszaj jej do powrotu bo i tak nic z tego nie będzie. Rozeszliście się, koniec.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Zapomniałeś dodać, że nic nie zrozumiałeś ani się nie zmienisz bo jedyne co boli, że straciłeś służącą, wsparcie, s-x etc.
Po prostu straciłeś dużo wartości a i tak nie widziałeś wcześniej ani teraz człowieka który Ci to dawał.
Dobrze, że odeszła.
Dla Ciebie to teraz szansa żeby się zmienić gdyby przy tobie trwała wbrew wszystkiemu to nie wiem czy coś by ci otworzyło oczy.

Nie znam Cię ale to takie opis po tym co widzę dookoła siebie i tym jak żyją ludzie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Byłam w analogicznej sytuacji po drugiej stronie tylko zamiast jarania był a-----l. Odejście było najlepszą decyzją w moim życiu. Jeśli daje się komuś wcześniej szanse, to w momencie odejścia jest się pewnym tego, co się robi, bo szanse zostały już wcześniej zmarnowane. Przy takim odejściu nie ma powrotów, nie rób jej bałaganu w życiu większego niż zrobiłeś tylko ogarnij się dla jakiejś innej w przyszłości. A jej życzę,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Dostałeś kubeł zimnej wody na głowe.
Zrób tak( ͡° ͜ʖ ͡°)

1. Idź do psychiatry, może Ci zdiagnozuje depresję albo inne g---o. Powiedz jej, że masz depresję itp albo inny szit i że to przez chorobę było tak a nie inaczej. Jeżeli nie możesz tego powiedzieć w cztery oczy patrz punkt 2.

2. Powiedz że bardzo Ci zależy itp, masz świadomość że spieprzyłes, chciałbyś to naprawić. Jeżeli nie masz okazji tego powiedzieć w cztery oczy (nie nalegaj na spotkanie jeżeli nie będzie chciała) napisz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Dziwne, że wykopki tak tu bronią tej dziewczyny, gdyby było napisane z jej perspektywy, że po dłuższym czasie odeszła od faceta buca, to by było, że dobrze jej tak i sama sobie winna, że związała się z takim typem i trzeba było wybrać spokojnego mireczka, a nie chada ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz