Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wyznanie będzie o.... Gothicu. Jestem fanem tej gry i zanim wziąłem się za gothic 1 i 2 noc kruka ograłem wiele innych tytułów. Jednak wielu czegoś brakuje. Nowe tytuły to przesadne wodotryski, gdzie fabuła jest liniowa, aby iść dalej i przejść. Znowu rówieśnicy goticzka jak np Morrowind mimo, że też legendarny to rzadziej do niego wracam. A Gothic 1 i Gothic 2 noc kruka? a to czekam na returning i nowości, a to ogrywałem kroniki myrtany, a to inne mody. Niby grafika drewniana jak się mówi, ale w innych grach wlasnie NPC wyglądają jak z kartonu, albo jak nadmuchani ludzie w 3D. Brakuje mi winnych grach nieliniowości, że warto rozważyć taką gildię, kombinować z rozwojem postaci z pamięci, by mieć lepszy pancerz, miecz. Znacie jakieś gry podobne do gothica? #gothic #gry #pcmasterrace

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wyznanie będzie o.... Gothicu. Jestem fanem t...

źródło: ss_0ba93e3cefa56122e66586a689509c8356487146.1920x1080

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim Polecam Vampire masquarade bloodlines. Może i inny klimat i czasy ale grając w tą grę miałem podobne odczucia i emocje. Nie ma znaczników, są różne klasy, wybory, umiejętności i fajna fabuła. Na minus to brak polskiego dubbingu ale jest spolszczenie.
  • Odpowiedz