Aktywne Wpisy

Zopyross +39
Widzę, że mainstream znowu przepuścił zmasowany atak na Grzegorza Brauna. Zakrzyczeli, nie dali dokończyć, wyrzucili ze studia, a na dokładkę chcą wsadzić do więzienia. Zresztą, to samo było z abp Williamsonem, on też zadawał po prostu pytania i chciał, aby go ktoś wyprowadził z błędu merytoryczną dyskusją. Jestem Braunistą i nim pozostanę. Nigdy się nie wyprę tego człowieka. Tyle fantastycznych książek i reportażów, zwłaszcza o protestanckich bandytach i eugenice. Niech nam Grzegorz
źródło: brb
Pobierz
mrocznegacie +542
Mirony, chyba śmieciarka odwołana.
Z pół roku leczenia itp.
W sumie to mamy dość sprawnie działający system zdrowia jeśli chodzi o nowotwory.
Pijcie dziś kompot razem ze mno!
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
Z pół roku leczenia itp.
W sumie to mamy dość sprawnie działający system zdrowia jeśli chodzi o nowotwory.
Pijcie dziś kompot razem ze mno!
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
źródło: skrin
Pobierz

@jamajskikanion: chciałbyś jej mieć chociaż połowę mojej
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: To nie poniżanie się. Poniżanie się to grzebanie w śmieciach, za których wywóz płacę. Niech sobie sortują.
@piratestorm: dokładnie, takie stanowisko cały czas obowiązywało, kazano rozdzielać nakrętki od butelek, osobne elementy mogą być zrecyklingowane.
Nagle wycofują się w niejasny sposób. Warto przesłać zapytanie do gminy jakie modernizacje przeszły sortownie, że nagle proces wymaga zakręconych, a z osobnymi elementami sobie nie radzi. Albo walą ściemę albo marnują środki.
Komentarz usunięty przez moderatora
@mroznykasztan: dokładnie to. W Twierdzy też trzeba było stawiać katedry i kosciółki żeby plebs się nie buntował, ba w IXIONIE (rok 2200) też na stacji kosmicznej DOLOS trzeba stawiać obiekty kultu żeby lud się nie burzył z powodu r--------a ziemi. XD
@bottomless_pit_supervisor: Płacisz za wywóz wysortowanych śmieci mniej. Jeśli nie płacisz za usługę którą wymuszasz to po prostu jesteś typowym januszem podludziem.
@wkto: No i akurat to nie działało. Ostatnie lata pokazały, że mało nakrętek trafia do recyklingu a większość do tzw. frakcji nie sortowanej i leci z dymem albo zalega na wysypiskach. Gdy butelka trafi w całości do frakcji plastikowej to już łatwo oddzielić nakrętki od butelki i tym samym można poddać przetwarzaniu i to
Co nie zmienia tagu którego op użył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: DT0BI1iC-Museum-of-the-Future,-Dubai
Pobierz@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: nie mam wyboru którą usługę chcę
@KonwersatorZabytkow: Sęk w tym, że w twojej skali może to działało. A historia pokazała, że w makro skali de facto mało nakrętek trafia do
źródło: comment_1Tm0kIrLKLCMktggrTikDbQ9VCxR3TkG
Pobierz