Aktywne Wpisy

Obiecałem kumplowi że pomogę mu u niego na budowie dziś rano. Miała przyjechać koparka, a ja mam mała ciezarowkę (typu iveco daily) i bysmy się jakos zgrali z wywozem ziemi. Tak jakoś się zdarzyło wczoraj że mocno się #!$%@?łem xD Gdy dziś rano kumpel się do mnie dobił(umówiliśmy się na 8:00, budze sie kolo 9 a ten dzwonił już kilka razy) to pytał się #!$%@? gdzie jestem bo koparka czeka - musi

gskczio +879
#csiwykop #pomocy
Mirki, może ktoś będzie w stanie pomóc , coś podpowiedzieć.
Mój dziadek 92lvl jakby nie patrzeć u schyłku swego życia ma jedno marzenie .
Przed śmiercią, chciałby odnaleźć swojego kumpla z dzieciństwa , dowiedzieć się czegoś o jego losach.
Historia przedstawia się następująco :
W czasie wojny , ojciec mojego dziadka prowadził gospodarstwo w Czuryłach ( wieś między Olędami a Cielemęcem niedaleko Siedlec w Mazowieckim ) , był masażem .
Mirki, może ktoś będzie w stanie pomóc , coś podpowiedzieć.
Mój dziadek 92lvl jakby nie patrzeć u schyłku swego życia ma jedno marzenie .
Przed śmiercią, chciałby odnaleźć swojego kumpla z dzieciństwa , dowiedzieć się czegoś o jego losach.
Historia przedstawia się następująco :
W czasie wojny , ojciec mojego dziadka prowadził gospodarstwo w Czuryłach ( wieś między Olędami a Cielemęcem niedaleko Siedlec w Mazowieckim ) , był masażem .

@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: Jak może mnie przerastać jak nawet nie próbuję? Mam #!$%@? w recykling po prostu i nie ma powodu, żeby ktoś tracił czas na sortowanie. Zresztą idziesz na czarno bo jedyne co potrafisz to ataki ad personam zamiast się odnieść do tego co mówię.
@bottomless_pit_supervisor: Czyli jesteś zwyczajnym patusem. Tak jak myślałem.
@Werdna: Jestem. Dlatego jestem za segregacją.
@Werdna: Wiem ile jest hajsu. Zarabiają na tym duże spółki bo jest to kosztogenny biznes.
@Werdna: Jaka niewolnicza praca jak mogę z tego zrezygnować? W domu wszyscy zdrowi?
Ani butelki po ludzku otworzyć ani się normalnie napić za to można się koncertowo upiedrolić soczkiem i w ramach ekologii zrobić dodatkowe pranie...
@Werdna: Bzdura. Jeśli mieszkasz w budynku wielorodzinnym to niejako są. Ale zawsze możesz się wyprowadzić. W domku jednorodzinnym nikt cię nie zmusi do takiej czy innej oferty. Musisz tylko udowodnić gminie, że wywozisz śmieci.
@Werdna: Jeśli zmuszasz swoich sąsiadów i obywateli w okół by płacili więcej
Co za debil to napisał. W szczecinie normalnie wrzucasz do plastików rzeczy po spożywce. Nie musisz ich myć, nie musisz wypłukiwać. Jeśli tylko są duże resztki jedzenia na dnie których nie potrafisz oddzielić z miejsca to zmieszane. A tak to normalne. Co za cymbał to pisał.
@kmiclowsky: W matematykę też nie wierzysz myślicielu?