Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem debilem, całe życie płaku płaku że jestem samotny, nie miałem znajomych i dziewczyny. Bardzo chciałem ja mieć, nie ważne jaka ale w końcu czuć się kochany. Poznałem dziewczynę, z wyglądu 5/10 która jest dosłownie na kazde moje zawołanie, jest to bardzo dobra osoba, po przejściach ale dobry materiał na partnerkę. To ja wrzuciłem do friendzone, spędzamy razem czas, ale nic do niej nie czuje więcej poza przyjaźnią :( mimo że jest to osoba na prawdę o złotym sercu, można powiedzieć że ta o której marzyłem kiedyś. A ja dalej uganiam sie za jakimis ladnymi lalkami, ale pustakami w srodku. Ona po prostu nie jest w moim typie z wyglądu :/ Chyba ogarnęła, że nic do niej nie czuje, ale mimo to - myślicie ze powinienem z nią pogadać i uświadomić że traktuje ją jako przyjaciela? Szkoda mi jej.
#friendzone #kiciochpyta #rozowepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: tak, pogadaj, może efekt końcowy nie będzie super pozytywny ale będzie to zdrowe dla obu stron. Biorąc pod uwagę, że z twojego opisu wynika, że masz o niej dobre mienianie (jako znajomej) to warto takie rzeczy wyjaśniać a trzymanie tego niezamkniętego to jest bardzo "LASKA MOMENT"
  • Odpowiedz