Aktywne Wpisy

kompan28 +18
Mam p--------ą znieczulicę, idę przez ulicę

Zmorka +2
przez moje ponad 30 letnie życie nie jadłam nic co byłoby zdrowe, a zarazem smaczne, nie wiem czy to moja wybiórczość pokarmowa przez autyzm czy moi rodzice dali d--y na moim wczesnym etapie rozwoju, ale zdrowia dieta jest dla mnie cierpieniem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1539721354962
Pobierz

Czy waszym zdaniem ogrzewanie gazowe i brak windy w mieszkaniu deweloperskim to deal breaker?
#mieszkanie #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nie widzę sensu pchania się w piec gazowy, potencjalnie tylko strata, zysku brak. Ale z dwojga złego lepsze to niż jakieś kozy, czy inne kotłownie na paliwa stałe.
Brak windy ok jeśli parter lub 1 piętro w starym budownictwie.
piecyk gazowy w łazience więc trochę się obawiam
─────────────────────
Czemu dyskwalifikacja? Jeśli chodzi o piętro mogę sobie wybrać każdą kondygnację i mnie kusi trzecie piętro ostatnie. Ładny widok i nikogo nad głową. Tylko codziennie chodzić po schodach...
─────────────────────
Co do schodów to uważam, że z czasem może się to zrobić wkurzające, ale to subiektywna opinia
@najciemniej: @mirko_anonim: To nie kwestia czasu czy nudy tylko wnoszenia wózka z większymi zakupami albo durnej skręconej kostki która cię w mieszkaniu uwięzi. Nawet wykończenie takiego mieszkania to są tony materiałów i mebli które trzeba będzie wnieść albo komuś płacić aby to zrobił. Cokolwiek zamawiasz co normalnie