Aktywne Wpisy

Guminator +92
#trzecieoko #gif #gliwice #rolnik #patologiazewsi #prawo #polska
Rolnik przeorał pługiem nowy asfalt w Gliwicach
W gliwickiej dzielnicy Ostropa (ul. Rybacka) rolnik wjechał ciągnikiem na nowo wyremontowaną drogę i celowo zniszczył pługiem około 100 metrów świeżego asfaltu. Mieszkańcy czekali na ten remont od wielu lat.
Mężczyzna
Rolnik przeorał pługiem nowy asfalt w Gliwicach
W gliwickiej dzielnicy Ostropa (ul. Rybacka) rolnik wjechał ciągnikiem na nowo wyremontowaną drogę i celowo zniszczył pługiem około 100 metrów świeżego asfaltu. Mieszkańcy czekali na ten remont od wielu lat.
Mężczyzna
źródło: animation (29)
Pobierz
ProfesorP1ZDAN +10
#gielda imagine trzymac kasę w modivo albo dino, kiedy banan robi kolejne rekordy i mamy hossę tysiąclecia XD a już o akcjonariuszach JSW to w ogóle szkoda gadać
Jeszcze jak czytam dla beki te wysrywy na forum bankiera modivo, że już tuż tuż będzie szort skłiz i widzimy się na 150, ja nie wiem w jakim świecie ci ludzie żyją. Spółka która od półtora roku tylko obiecuje, prezes nawija makaron
Jeszcze jak czytam dla beki te wysrywy na forum bankiera modivo, że już tuż tuż będzie szort skłiz i widzimy się na 150, ja nie wiem w jakim świecie ci ludzie żyją. Spółka która od półtora roku tylko obiecuje, prezes nawija makaron

źródło: temp_file2981626456146928471
Pobierz@kajak98: Czyżby teorie przegrywów nie były prawdziwe? Naaah ;d
$
musisz nam napisać o co Ci chodziło
@kajak98: Jesteś biedny.
źródło: temp_file4209421888378277574
Pobierzźródło: temp_file9067970980604857651
Pobierz@Poldek0000 nie jestem pewny czy czasem @Eustachy_goli_pachy nas nie trolluje
@Eustachy_goli_pachy naprawdę uznałeś, że jesteś jednym z nielicznych, w grupie oświeconych, którzy zauważyli na ostatnim zdjęciu Jacka Nicholsona, tylko dlatego że nikt w komentarzach nie napisał tego wprost? Nowy w internetach?
@kajak98: piszesz na wykopie,Leo nie pisze na wykopie
źródło: KindheartedGlassClumber-max-1mb
Pobierznie masz tyłu pieniędzy
leoś jest teraz bogatszy niż aktor którego odgrywał w wilku z wall street