Aktywne Wpisy

saintie +9

gram_w_mahjonga +78
#wykop #moderacja #topwszechczasow
Serio, wykopie. Robicie wszystko, żeby przestać tu się udzielać.
Dla wyjaśnienia - CO ROKU zapraszam na discordowy czat - czat, który praktycznie się kojarzy z wykopem. Czemu akurat teraz to problem? Zapewne nie doczekam się odpowiedzi na odwołanie.
Serio, wykopie. Robicie wszystko, żeby przestać tu się udzielać.
Dla wyjaśnienia - CO ROKU zapraszam na discordowy czat - czat, który praktycznie się kojarzy z wykopem. Czemu akurat teraz to problem? Zapewne nie doczekam się odpowiedzi na odwołanie.
źródło: top usuniey
Pobierz

ps. nie dostalem klucza prywatnego do poprzedniego anonima
Siemano mirasy, mam pewien problem, otóż bardzo boję się zakupu samochodu. Macie jakieś rady jak do tego mogę podejść? Szukam czegos do 30k, i przez wiekszosc czasu to siedze na #otomoto i prokrastynuje. Z jednej strony jestem bardzo podjarany ze bede mogl sie przesiasc z cinquecento do czegos nowoczesniejszego ale z drugiej bardzo sie cykam w ogole zeby umowic sie na ogledziny, na sprawdzenie czy wszystko jest w porzadku, najlepiej to bym wzial nowke z salonu i mialbym spokojna glowe, no ale fundusze nie pozwalają. No i tak juz mija 4-5 tydzien gdzie mowie sobie ze wybiore cos i pojade zobaczyc ale boje sie.
Nie na codzien wydaje 30k i chcialbym miec cos pewnego, niewypadkowego zebym sie nie przejechał, ze mi cos strzeli i wpadne w jakies dlugi.
#pytanie #auto #samochody #otomoto #problem #prokrastynacja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
30k to nie jest aż tak duza kasa, no i trzeba pemietac, ze za 30k to igly nie dostaniesz, wiec jak zmienisz nastawieni ze kupujesz tanie auto to bedziesz musial do niego troche dolozyc zeby go utrzemac w dobrym stanie to bedzie ci latwiej. Patrz na stan blacharki i zeby nie zostawial 4 sladow, bo to jedyna rzeczy w aucie, ktorej nie wymienisz,