mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
Wiele mężczyzn narzeka, że teraz mało jest normalnych kobiet, które nadają się do tworzenia jakiejś relacji, a z drugiej strony jest to samo.
Chłopaki w moim wieku na aplikacjach randkowych w 90 procentach wstawiają zdjęcia z flaszką albo nawiązujące do tego, że ćpają, więc nie tylko wy macie pod górkę XD
#zwiazki #tinder #rozowepaski #problem

─────────────────────

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

8
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Howard_Roark
Howard_Roark
a i tak nie moze wybierac i daje w prawo na kazda chuda

@ren-downhill: Chyba Ty. xD Właśnie przez takie nastawienie rynek matrymonialny wygląda tak jak wygląda.

Ja daje luzem 95% lasek w lewo, i to wcale nie dlatego że brzydko wyglądają. Po prostu styl insta-szona i brak opisu dyskwalifikuje większość kobiet w przedbiegach. Ciągle te same zblazowane twarze, które nie potrafią po XX latach życia napisać nawet żartu czy
20
ren-downhill
@mirko_anonim

morda, jestem zdania, ze tak pajacuja, bo robia co moga

poza tym, widziales kiedys jak kobieta swipuje?

maszynowo w lewo, facet czesto poswieci chwile dluzej, a i tak nie moze wybierac i daje w prawo na kazda chuda
9
ujumuju
ujumuju
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
5
ren-downhill
@moll

witam, statystyka nie klamie

chlop wylewa siodme poty, zeby masowo poznawc dziewczyny, pajacuje, robi fikolki, kupuje pua
2
ujumuju
ujumuju
@ren-downhill: no, tak wylewa siódme poty, na takie pierdoły, a potem jak przychodzi co do czego to nie umie normalnie i zwięźle czegoś napisać. Problemem nie jest poznanie kogokolwiek, a może inaczej, to jest problemem, ale nie dlatego, że jest to trudność sama w sobie, tylko dlatego, że sami jesteście nieinteresujący. Jakoś tak jest, że ze wszystkich moich znajomych, znajomych znajomych ma taką samą obserwacje; ludzie którzy tak utyskują na
2
moll
moll
  • adult
2
ujumuju
ujumuju
@Pharos: to zdefiniuj przegrywa, bo jakoś ja tak określam gości, którzy nie mają relacji z kobietami, a przy tym nie są raczej bardzo lubiani i fajni. Ot kumplują się z jedną, dwiema osobami, przy jakiś większych spotkaniach po prostu są i reszta ich toleruje, ale wiadomym jest, że są przychlastami.
2
ujumuju
ujumuju
@Ulfric_Stormcloak: a umiesz coś napisać zwięźle i w jednej wiadomości? O czymkolwiek byś nie mówił to by się każdy zesrał z nudów. Jak nie normik to przegryw, zdecydujcie się w końcu, a najlepiej to przestańcie używać tej wieśniackiej wykopowej nowomowy dla debili.

Spytałem "Jakiś przykład?" i zmarnowałeś 5 wiadomości o tym, żeby nic nie powiedzieć. Nic dziwnego, że laska, do której piszę naraz kilkunastu typów skreśla cię w przedbiegach. Każdy
2
moll
@ren-downhill: skoro opka jest kobietą to wie. I pewnie jak taśmowo zdjęcia z flaszką to nie ma co dalej zagladać w profil
1
moll
@ren-downhill: z metalem przegrywa mógłbyś mieć aparycję czada i nadal byłbyś sam. Pozdrawiam
1
moll
@ren-downhill: przegryw to mental, bardzo często oparty na kompleksach na punkcie własnego wyglądu. I ja Ci nie mówię że jesteś zły, tylko że Twoje postrzeganie jest nieco skrzywione. I takie pozostałoby nawet gdyby przyszła dobra wróżka i machnięciem czarodziejskiej różdżki dała Ci Twój wymarzony wygląd. To jak z byciem grubym i schudnięciem. Takie osoby mimo osiągnięcia wymarzonej wagi, mentalnie nadal pozostają grube
1
ujumuju
ujumuju
1
ujumuju
ujumuju
@moll: ty tu jesteś 10 lat i napisałaś ponad 60tys postów, więc spytam; for real? Ja się po 100 zorientowałem, że to syzyfowa praca. Raz na jakiś czas mnie coś striggeruje, bo natknie się na to ktoś kto to kupi, ale ogólnie to z góry przegrana sprawa.

Jesteś kobietą. Gość napisał, że w sumie do każdej już zagaduje. W sumie równie dobrze mógłby się z tobą spiknąć. O czym do
1
ujumuju
ujumuju
@ren-downhill: no, a wiesz co ja myślę? To jednak chodzi chyba o to, że jak ja ci napisałem coś wprost, że piszesz nieczytelnie i irytująco oraz nie mam ochoty z tobą kontynuować rozmowy to ty dalej jak z zamkniętymi oczami pieprzysz o tym samym. No tak, feedback z otoczenia, zwłaszcza w relacjach międzyludzkich nie ma znaczenia, ty już przecież wszystko wiesz najlepiej. I taka osoba doprowadza do tak niezręcznej sytuacji
1
ujumuju
ujumuju
@moll: no pewnie, że masz. W końcu nic nie musisz robić, wszystko samo się dzieje xD Mąż by dostawał na obiad cholewę, dzieciaki biegałyby brudne i zaniedbane, ale mocą swojej cipy byś przecież wszystko dalej trzymała w ryzach i dalej tylko leżeć i pachnieć. Tak przecież wygląda świat wg ren-downhillów

Niektórym można pomóc, ale to zwykle, jak tutaj widać po paru postach, że jest totalnie zamknięty łeb. Gość nic nie
1
U.....k
@mirko_anonim: Jakby było tak jak piszesz, to kobiety biłyby się np. o mój profil.

Zero alko, fajek i dziwnych akcji na zdjęciach. Dobra praca, wiele hobby itp.

Prawda jest taka że byłbym dla ciebie zbyt nudny ¯\(ツ)/¯

Chłopy wrzucają takie zdjęcia jak piszesz, bo one przyciągają samice. Taka prawda.
1
czescmampytanie
0
Aldehyd_Glutarowy
@mirko_anonim: masz 15 lat?
0
ren-downhill
@ujumuju

nie staralem sie poznawac kobiet 23 lata w zyciu n0rmiku

mam szereg zainteresowan zarowno zawodowych, praktycznych, po te rozrywkowe
0