Aktywne Wpisy

panthererose +2
Mirki, czy wy wiecie kiedy wasze partnerki dostają orgazmu w trakcie seksu? Umiecie to rozpoznać?
#s--s #relacje #zwiazki #divyzwykopem #logikaniebieskichpaskow
#s--s #relacje #zwiazki #divyzwykopem #logikaniebieskichpaskow
Muszę się pożalić, chory kraj chore prawo, ostatnio potraciłem babkę na pasach, baba se wbiegła jak gdyby nigdy nic kompletnie na nic nie patrząc. Po jej stronie był korek pole widzenia mocno ograniczone i wiem ze ja powinienem zachować szczególną ostrożność, ale w pale mi się nie mieści jak można wbiegać na pasy prawie ze wprost pod jadący samochód, babka spojrzała w prawo dopiero jak już była przed samą maską i tak
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #s--s #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
a jak się kiedyś będziemy r----ć i zaciążysz i będzie z tego płód z wadami letalnymi, to nie zrobisz aborcji i będę z tobą patrzył jak umiera
Komentarz usunięty przez autora
@paruweczkowy_kapitalista: ilość stron sama w sobie nie jest najważniejsza. Kwestia też co na tych 40 stronach się znajduje. Sama ustawa była krytykowana przez ekonomistów, że nie nadaje się do potencjalnego wprowadzenia - bo nie zostały przeanalizowane jakkolwiek jej skutki, wpływ na budżet samorządów itp.
Większość moich znajomych dobrze wyglądających popiera głównie liberalizm gospodarczy lub bezpośrednio konfe i wszystkie ich kobiety szybko przyjmowały ich poglądy, w moim przypadku zawsze było tak samo.
Sytuacja jak temacie jest kuriozalna, nigdy się z czymś takim nie spotkałem bezpośrednio oraz wśród znajomych, nawet jak były poruszane tematy polityczne wśród
@paruweczkowy_kapitalista:
Większość facetów zostawia kobiety gdy te uradzą niepełnosprawne dzieci, między innymi po to Ci aborcja!
W Polsce zasiłki dla nierobów są tak małe, że zniesienia ich praktycznie wcale nie odczujesz!
Zresztą masz tu swoją wolność XD
źródło: fc5a5241f4a99464aed38f3823a3f4903b9919f728c528439374493c410c47b2
Pobierz