Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Byłem ostatnio na basenie, na kursie pływania, dziewczyna z grupy powiedziała że mam sylwetkę jak Bogusław Linda. Sprawdziłem zdjęcie z ostatnich jego wakacji na Insta i faktycznie, może mam trochę więcej tłuszczu na bokach, ale sylwetka podobna. Porobiłem sobie trochę zdjęć w samych spodenkach, jak jestem na plaży i wrzuciłem jedno na #tinder Nawet nie zdajecie sobie sprawy z jakim hejtem się tam spotkałem. Dziewczyny były bezlitosne, w opisie dodałem że mówią mi, że mam ciało aktora łamacza serc, jestem zaraz przed 30 i serio nie myślałem że dziewczyny 25+ a nawet 30+ mogą się tak naśmiewać, tym bardziej że jedyna różnica między mną a Lindą jest taka że ten pierwszy ma na koncie pewnie miliony i grał w filmach. #blackpill #redpill

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ja myślę, że ta laska co ci sprzedała ten tekst do dziś ma ze znajomymi ubaw, że uwierzyłeś. Jedna totalnie randomowa osoba powiedziała ci coś (pewnie dla beki, a nawet jak serio to może to podobny odlud bez instynktu samozachowawczego jak ty), a ten kurde poleciał sobie robić jakieś śmieszne zdjęcia, powypisywał pierdół i się dziwi, że jest pośmiewiskiem. Albo trollujesz.
  • Odpowiedz