Anonim (nie OP): Czyta się nawet w miarę. Nie wiem czego brakuje, żeby brzmiało w pełni realnie ( nawet pomijając abstrakcyjność sytuacji) ;) Jakby historia była prawdziwa i chciałbyś wybrnąć w miarę bez krzywdzenia,to postawić jasna granicę i zacznijcie wspólnie szukać partnerów dla siebie na wzajem. ( ͡°͜ʖ͡°)
Anonim (nie OP): Dużo tracisz nikt ci tak dobrze loda nie zrobi jak drugi facet a ty wystarczy, że zamkniesz oczy i możesz sobie wyobrażać cis innego. Powinieneś przejacielowi zaproponować wspólne walenie, też niczym się nie różni jak byś sam sobie zwalił. Panikujesz a życie pisze różne scenariusze i będzie ci dobrze w takim związku.
Anonim (nie OP): Generalnie jak raz spróbujesz, to jeszcze nic się nie stanie, a może się spodoba. To może być też forma zemsty na byłej, jak dojdzie do niej, że lepiej ci z facetem i jest lepszy w łóżku niż ona. Bardzo to jej poryje głowę, wiem bo mam znajomą co jej były, po niej wszedł w związek z facetem. Bardzo to przeżywała, że wolał on faceta niż ją. Długo nie
@larine: jesteś zbyt łaskawa, tekst poszatkowany, jak wyliczanka.
Solidne 7/10 bo fajnie się czytało, ale niestety wykopki nie chwyciły.
Jakby historia była prawdziwa i chciałbyś wybrnąć w miarę bez krzywdzenia,to postawić jasna granicę i zacznijcie wspólnie szukać partnerów dla siebie na wzajem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────
Panikujesz a życie pisze różne scenariusze i będzie ci dobrze w takim związku.
────────────────
( ͡° ͜ʖ ͡°)
xD 2/10