Aktywne Wpisy

zd4n14 +17
Po 16 latach na wykop.pl usuwam konto.Nie ma tu już miejsca na normalną dyskusję a działania administracji i odrzucanie zgłoszeń a atakach i wyzywaniu jest zenujace.W ostatnim wpisie jakiegoś gościa stwierdziłem fakt że ruscy mają jeden z największych na świecie arsenałów atomowych.Na co banda dziecaków i półgłowków zaczęła mnie wyzywać od ruskich onuc,kundli,szmat ruskich itd.Zgłoszenie do administracji oczywiście odrzucone bo nazywanie mnie ruskich padłem to przecież nie jest atak na mnie.Link do

120_Dni_Sodomy +188
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#gielda #nieruchomosci #inwestycje #inwestowanie
@card_man: Palikot przewalił 140mln złotych cudzych pieniędzy na biznesie alkoholowym
Mnie to ciekawi czy ta kasa nie była gdzieś wyprowadzona. Palikot to jednak cwaniaczek, więc o siebie na pewno zadbał
@opewnieJerzy: spada? a nie wzrasta?
https://polskieradio24.pl/42/273/artykul/3102306,znamy-statystyki-spozycia-alkoholu-w-polsce-jak-staraja-sie-ograniczyc-jego-konsumpcje-pozostale-kraje-ue
@szmichal: @opewnieJerzy @Pandzior @card_man Alkohole były tylko przykrywką dla de facto piramidy finansowej. Nie wiadomo czy od początku to planowali, ale w----y była droga (choć jakość kiepska) bo to miało uzasadniać inwestowanie w jej beczki, jak w papiery wartościowe nabierające z czasem wartości.