Aktywne Wpisy
NadwornyPanicz +25
Może niektórzy dostaną piany przez ten wpis, no ale trudno. Żeby zrozumieć, dlaczego kawka w Polsce kosztuje 20 złotych, wystarczy wyjść w zwykły dzień roboczy - w ciągu dnia - na miasto/dzielnicę/osiedle i pochodzić po różnych lokalach gastro, kawiarniach, ciastkarnio-kawiarniach itd. Jeżeli znajdziecie kogoś w środku, to będzie sukces. W takiej kawiarence/ciastkarni obok mnie dopiero po południu robi się ruch. W ciągu dnia ktoś tam wpadnie i kupi raz na pół godziny.
źródło: image
Pobierz
sztywny_misza +45
źródło: IMG_8271 (1)
Pobierz

jestem różowy pasek, udzielam się na tagu #f1 już od jakiegoś czasu, ale dalej nie mam śmiałości tego napisać pod nickiem. Bardzo intryguję i kręci mnie @Jailer. Kiedy widzę tą jego puszkarską moc i pasję od razu projektuje sobie jaką musi mieć niepożytą energię w łuszku, która podejrzewam że zostaje jeszcze spotęgowana , gdy napije się boskiego napoju stajni z Milton Keynes. A może niektórzy nie kojarzą że taurynę pierwotnie pozyskiwano ze spermy byka, także ja czuję że intuicja mnie nie zawodzi i dobrze łącze te wątki. Ale czy mam szansę pomimo, że kibicuje drużynie wręcz z wrogiego obozu? I czy wywołam w nim chociaż namiastkę tej namiętności jaką darzy Verstappena? Tyle wątpliwości że obawiam się zagadać.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: LatEXj
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: 473b32ade008094c401229018517f43ef88519a40d684e12a057c8d98026c793
Pobierz─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero