Aktywne Wpisy
#zwiazki #redpill #blackpill #tinder #seks #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #badoo
Po ponad miesiącu używania #tinder stwierdzam, że zaorali ją nawet dla chad-lite xDDD. Bez bulenia kasy nic nie da sie ugrać. Jestem 7/10 i 188cm wzrostu, siłownia, barbery, praca w IT i tak dalej.
Słuchajcie, wcześniej miałem tindera 3 lata temu. Zero problemów z zaliczaniem loszek chociaż nawet jak jest sie 7/10 to i tak sporo #!$%@? miałem, jakies krzywe akcje. Wracając. Zazwyczaj robiłem tak, że zakładałem konto i wpadało raz 200, raz 400, raz 300 par w miesiąc, po 2-3 tygodniach zaczynały wpadać już tylko 1-2 pary dziennie, mimo że dbałem o to by co jakiś czas zmieniać opis/zdjęcia, przesuwać ok 50% w prawo 50% w lewo żeby mieć wysoki ELO score to i tak zasięgi były ucinane. Ale był jeden prosty trick. Wystarczyło skasowac konto i założyć je za 3-4 dni i znowu był boost początkującego, który dawał te 200-400 par w miesiąc.
Robiłem
Po ponad miesiącu używania #tinder stwierdzam, że zaorali ją nawet dla chad-lite xDDD. Bez bulenia kasy nic nie da sie ugrać. Jestem 7/10 i 188cm wzrostu, siłownia, barbery, praca w IT i tak dalej.
Słuchajcie, wcześniej miałem tindera 3 lata temu. Zero problemów z zaliczaniem loszek chociaż nawet jak jest sie 7/10 to i tak sporo #!$%@? miałem, jakies krzywe akcje. Wracając. Zazwyczaj robiłem tak, że zakładałem konto i wpadało raz 200, raz 400, raz 300 par w miesiąc, po 2-3 tygodniach zaczynały wpadać już tylko 1-2 pary dziennie, mimo że dbałem o to by co jakiś czas zmieniać opis/zdjęcia, przesuwać ok 50% w prawo 50% w lewo żeby mieć wysoki ELO score to i tak zasięgi były ucinane. Ale był jeden prosty trick. Wystarczyło skasowac konto i założyć je za 3-4 dni i znowu był boost początkującego, który dawał te 200-400 par w miesiąc.
Robiłem
#praca #pracait #programista15k #pracbaza
Mam wrażenie, że od kiedy rozpoczął się u mnie okres 3 miesięcy wypowiedzenia to już nikt nie zaprasza na rekrutacje. 6k brutto QA here. Gnije jak rozmawiam ze znajomymi o zarobkach w branży i nie są w stanie uwierzyć w moją stawkę. Jednocześnie nie mogę się wyrwać z tego gówna nie ważne jak mocno się staram. Warto w ogóle jeszcze
Mam wrażenie, że od kiedy rozpoczął się u mnie okres 3 miesięcy wypowiedzenia to już nikt nie zaprasza na rekrutacje. 6k brutto QA here. Gnije jak rozmawiam ze znajomymi o zarobkach w branży i nie są w stanie uwierzyć w moją stawkę. Jednocześnie nie mogę się wyrwać z tego gówna nie ważne jak mocno się staram. Warto w ogóle jeszcze
Siedzę w pracy i przeglądam tag #zwiazki a tam patrzę wątek @SwiatWedlugAndrzeja o zdradzie. I pozniej czytam komentarze innych Mirków @Xurius @Rozporek12 @kielbo @escezet @nie_programista_20k i po prostu ten sam scenariusz wszędzie. Wtf co się dzieje z tymi różowymi?
Ja również jestem w okolicach 30-35 i też różowa się wyprowadziła do gościa poznanego w pracy bo "już się nią nie interesuje, za mało czasu jej poświęcam, za mało uwagi"
Jak napisał @nie_programista_20k o "bo już dawno nie widziała we mnie mężczyzny" to aż parsknąłem bo dokładnie to samo powiedziała moja była pół roku temu po 6 latach małżeństwa. Co tym różowym odbija w wieku 30 lat?
Jest sprawa rozwodowa w toku i co teraz najlepsze? Moja eks zorientowała się że popełniła błąd i chce do mnie wrócić. Hahahaha. Nie wiem co ona sobie mysli? Powiedziała że popełniła błąd i ze jest jej o wiele lepiej że mną.
A ja odkad jestem sam to kurde mam najlepszy czas ever od chyba 10 lat? Serio że nic nie chce zamieniać tego stanu rzeczy, jest wspaniale.
#p0lka #zwiazki #rozwod #przemyslenia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@BarkaMleczna: tak mi się skojarzyło - różowa mi kiedyś powtarzała ileś razy że jedyne co jej we mnie nie pasuje to że nie jestem romantyczny. jak jej w końcu zapytałem co przez to rozumie i czego romantycznego ode mnie oczekuje to stwierdziła że w sumie
@nie_programista_20k: Sorrki, ale moim zdaniem oczy Ci tzipą zarosły i nie widziałeś wielu czerwonych flag - nie widziałeś ich albo nie chciałeś zobaczyć.
Widzę po swoich znajomych, że rozwód raczej nie bierze się z niczego. Jeśli związek był chaotyczny albo na takim ciągłym "haju" (randeczki, imprezy, wspólne podróże) to potem gdy przychodzi zwykła małżeńska rutyna to kobieta zaczyna się nudzić i szuka nowych wrażeń.
Zauważyłem, że im bardziej facet się stara, odwala jakąś manianę, kupuje kwiaty, robi romantyczne kolacje i inny shit tym większe ryzyko, że w przyszłości
@mirko_anonim: dużo kobiet tak robi.
Głównie dlatego że słuchają feministycznej propagandy jakie to nie są wyjątkowe i na wszystko zasługują.
Potem pojawia się jakiś alwaro, który bajeruje i sensowny związek budowany latami
@mirko_anonim: pojechałeś na drugi koniec Europy aby pograć w gierkę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Większość związków gdzie wszystko jest spoko nie chodzi po wykopie robić wpisy, że jest spoko - naturalnie będziesz widział tylko „ciekawsze” sprawy na tagu.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Czyli ~30% rozwodów w Polsce inicjowanych w ~80% przez kobiety to jest mało bo nie każdy z nich jest dokumentowany po wszystkim na tagu? xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@ewa-m: a z ciebie zdradliwa p0lka jeśli nie widzisz łajdactwa
kobieta kończy się w wieku 35 lat i na 55 kg