Aktywne Wpisy
sergio91 +76
Dzisiaj w nocy różowa nie mogła zasnąć i się wierciła, obudziła mnie i powiedziała, że ma mi ochotę obciągnąć xd zrobiła to i poszła spac
#seks
#seks

Bzikacz +2
Ja #!$%@?, zapomniałem klucza od szafy pracowniczej, tera czeka mnie 3h podróży z kołchozu do domu i z domu do kołchozu . ( ͡° ʖ̯ ͡°).
#poniedzialek #pracbaza
#poniedzialek #pracbaza

Ostatnio bez szału z tymi dystansami, trochę zbierałem np. małych kwadracików co nabijaniu kilometrów nie sprzyja. W weekend we Włocławku wybrałem się do lasu przy osiedlu na którym się wychowałem. Wydawało mi się, że będą tam pionierskie kwadraty, po fakcie okazało się, że nie xD Chociaż i tak mnie wkurzało, że parę kilometrów od domu rodzinnego mam dziury. Raptem 30km do zrobienia, niestety gleba w piachu, z pozoru totalnie niegroźna bo przy małej prędkości i na miękkim podłożu. Upadku nawet nie poczułem, no ale kolanem wycurvione w mostek ???? Póki co siniak jeszcze nie zszedł, oby nie było nic zepsute. Dałem sobie 3 dni odpoczynku, a dziś rano mnie pies o 4 obudził, czego się w sumie spodziewałem, bo już wieczorem były problemy żołądkowe. Więc miałem zaplanowane, że jeśli mnie obudzi nad ranem to po spacerze zdążę przed pracą coś pokręcić. No i udało się powiększyć kwadrat do 22x22 ???? Jazda bardzo zachowawcza, kolano w trakcie jazdy ok, ale zobaczymy co będzie dalej.
Max square: 22x22 (+1)
Max cluster: 714 (+39)
Total tiles: 4536 (+33)
#rowerowyrownik #kwadraty
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_1007
Pobierzhttps://wykop.pl/wpis/17045733