Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +4
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +17
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

źródło: 1
Pobierz@mirko_anonim: ale gospodarcze czy światopoglądowe?
@mirko_anonim: a powiedz mi jakie to socjale są obecnie dla młodych mężczyzn?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Wśród młodzieży to tak naprawdę tylko przegrywy od prawa od lewa interesują się polityką, większość tych ludzi 24/7 siedzą w necie i przekonują do nienawidzenia konfederacji czy tam lewicy, to totalne życiowe miernoty, które właśnie dlatego interesują się polityką, bo nie należą do oskariatu i nie imprezują,
@T0pi5: W sumie bardzo ciekawa kwestia, czemu tak sądzisz? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przy okazji zdefiniuj co oznacza kapitalizm w twoim rozumieniu, czy coś bliższego anarchii / wolnemu rynkowi, czy wolnemu rynkowi z regulacjami itd.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny