Aktywne Wpisy
szmer_lasu +9
Czy grubo po dwudziestce jestem w stanie jeszcze wyprostować kręgosłup? Z tego co wiem, to normalnie ćwicząc się nie da albo chociaż bardzo trudno (na szczęście ogólnie kręgosłup jest w "dobrym" stanie, więc można ćwiczyć).
Mam skoliozę, kifozę, lordozę i parę jeszcze innych odchyleń.
Pozwolę sobie tutaj postować ze zdjęciami progress (albo jego brak).
Obserwuj/czarnolistuj: #scolioprogress
Niżej
Mam skoliozę, kifozę, lordozę i parę jeszcze innych odchyleń.
Pozwolę sobie tutaj postować ze zdjęciami progress (albo jego brak).
Obserwuj/czarnolistuj: #scolioprogress
Niżej
źródło: image
Pobierz
PatykLont +1
Zrobiłem prawko z 5 lat temu. Ale łapie się coraz bardziej na tym, że nie wiem kto gdzie ma pierwszeństwo. Po prostu zapomniałem xD
#prawojazdy #samochody #motoryzacja #polskiedrogi
#prawojazdy #samochody #motoryzacja #polskiedrogi

#rowerowyrownik #rusztorun #szosa
Skrypt | Statystyki
We wtorek i czwartek były jakieś interwały :)
źródło: Zrzut ekranu 2023-07-23 132021
PobierzA jakiś tam mały postęp rok do roku jest.
źródło: Zrzut ekranu 2023-07-23 132134
PobierzJa tam jakichś cudów na rowerze to nie zrobię :( mam niskie Vo2Max, moje FTP i próg tlenowy są i tak na dość wysokim poziomie mojego Vo2Max. A Vo2Max to trudno podnieść, szczególnie po 40.
A co do odżywek, kreatyna stosuję już od jakiegoś czasu i wyraźnie czuję poprawę, zdecydowanie szybsza regeneracja! Teraz dołożyłem jeszcze betę i cytruline, chyba trochę trzeba poczekać na efekty, ale czytałem, że po becie
No ale ty jesteś chyba prawie 20 lat młodszy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja jak zaczynałem to miałem tragicznie niski, teraz mam górne 10% dla mojego wieku. Na sportowca to jest nisko, ale dużo lepiej niż miałem :)
Niedawno też zrozumiałem, dlaczego źle robię interwały Vo2Max. W tych interwałach chodzi o to, żeby doprowadzić do spadku saturacji krwi. Do tej pory szybciej
Zawsze dużo myślałem :)
Trenuję wcale nie tak mało, w zeszłym roku chyba, robiłem 3x w tygodniu Sweet Spot, efekty miałem gorsze niż teraz, a od roweru chciało mi się rzygać :) Teraz na rowerek wychodzę z przyjemnością, spokojnie kręcę kilometry, forma coś tam rośnie, nie katuję się!
Najprostsza droga do szybkich wzrostów to pewnie testosteron, mógłbym więcej trenować, szybciej bym się regenerował, HTC też by wzrósł. Same plusy ( ͡° ͜ʖ