Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +34
Doznałem oświecenia, była chwilowa depresja, ale położyłem się na słońcu i już przeszło.
Doszedłem do konkluzji, że trzeba sobie robić jaja 24/7 np. jesteś na spotkaniu rodzinnym, ktoś zadaję ci pytanie "Gdzie masz dziewczynę prawiczku?", to wtedy wstajesz na stół, gacie w dól, wypinasz zad i mówisz w dupie.
Jakaś grupka kiboli idzie obok ciebie i patrzą na ciebie groźnym wzrokiem? Zaczynasz ich wyzywać od pdf, pedziów i spierdzielasz jak Usaint Bołt.
Ktoś
Doszedłem do konkluzji, że trzeba sobie robić jaja 24/7 np. jesteś na spotkaniu rodzinnym, ktoś zadaję ci pytanie "Gdzie masz dziewczynę prawiczku?", to wtedy wstajesz na stół, gacie w dól, wypinasz zad i mówisz w dupie.
Jakaś grupka kiboli idzie obok ciebie i patrzą na ciebie groźnym wzrokiem? Zaczynasz ich wyzywać od pdf, pedziów i spierdzielasz jak Usaint Bołt.
Ktoś

dzony77 +3
INTUITIVE MACHINES $LUNR Q2’26 EARNINGS HIGHLIGHTS
🔹 Revenue: $206M (Est. $216M) 🔴
🔹 EPS: -$0.29 (Est. -$0.10) 🔴
🔹 Backlog: $1.8B
FY
🔹 Revenue: $206M (Est. $216M) 🔴
🔹 EPS: -$0.29 (Est. -$0.10) 🔴
🔹 Backlog: $1.8B
FY

Taki background: za 2msc idę na wesele mojej dobrej koleżanki. Nie mam osoby towarzyszącej - bliska mi osoba odmówiła mi, ale doradziła, bym poszukała na #tinder xD
No i dobra. Sceptycznie, ale jednak, wbiłam z widłami na tindera, dałam odpowiedni opis że wesele, że blablabla. No i zmatchowało mnie z takim jednym, lekko pow.30lvl, opis: "szukam osoby do pogadania".
Napisał, ze chętnie pójdzie na wesele, bo lubi tańczyć. I rozpoczęła się między nami gadka szmatka o życiu i o pierdołach (może to dziwne, ale chcę polubić osobę, którą być może zaproszę na wesele!). Dobrze mi się z nim gadało, widać, że gościu kumaty, taki i do pośmieszkowania, i do porozmawiania na poważnie.
No a po paru dniach luźnej wymiany wiadomości zaczął wsadzać do rozmowy różne dwuznaczne teksty tylko po to, żeby po chwili z grubej rury tak po prostu wypalić, że może byśmy sobie wzięli noc w jakimś hotelu xDD
Wyczułam dość srogą zmianę kursu xD zaczęłam dopytywać, o co tu wlasciwie chodzi, i wyszły takie kwiatki jak na screenie xD
Rynce opadają XD to, czego się jeszcze dowiedziałam - żona niby poinformowana o sprawie i pozwala XD
No i ogólnie it's over dla baby, jeśli tak teraz wyglądają wszelkie relacje XD
A na wesele zabieram kota.
#tinder #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #wesele
źródło: 1000025516
Pobierzco wy macie z tą mania chodzenia z obcą osobą na wesele xD
Jakitś typ co sra na was totalnie ma być na najważniejszym momencie dla twoich znajomych bo tak xzd
Szukasz darmowego pajaca na wesele na apce do przelotnego ruchania i masz wielkie pretensje, że typ chce cię po prostu wyruchać? Czemu kolegi nie zaprosiłaś? Czy oni są za brzydcy do zdjęć na Insta? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@notozalezy: to jest "fair" w takim samym znaczeniu jak propozycja typu "szukam kogoś komu mogę obić mordę" jest fair - na papierze warunki są jasne, tylko nikt normalny na coś takiego nie pójdzie. Nie można dziwić się, że na takie coś przystają sami krzywi ludzie.
Jedyni którzy na to pójdą zrobią to bo będą coś chcieli( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo jak bys nie byla przecietniara to bys sie na zywo usmiechnela do chlopa na ulicy i by zagadal i bys od dawna byla w zwiazku,miala dzieci.
No ale GADZIEGO mozgu stlumic sie nie da i czekasz z 50 innymi przecietniarami w kolejce do CHADA, ktory juz ma babe, no bo dziwne zeby CHAD nie mial baby.
@tyrytyty: dokładniej gorsze niż posiadanie przyjaciółki, bo z taką prawdizwa psiapsia to tylko się przytulisz a spine Ci potrafi zrobić xDD tutaj laska chce 100 proc zachowywania się jak partner ale 0 benefitow oprócz jedzenia i zabawy xD
Bo OP Jestes przecietniarka, a pchasz sie do CHADA, no to takie konsekwencje,
Bo jak bys nie byla przecietniara to bys sie na zywo usmiechnela do chlopa na ulicy i by zagadal i bys od dawna byla w zwiazku,miala dzieci.
No ale GADZIEGO mozgu stlumic sie nie da i czekasz z 50 innymi przecietniarami w