Wpis z mikrobloga

I jak ma być dobrze w relacjach damsko-męskich, jeśli ludzie robią sobie takie rzeczy XD

Taki background: za 2msc idę na wesele mojej dobrej koleżanki. Nie mam osoby towarzyszącej - bliska mi osoba odmówiła mi, ale doradziła, bym poszukała na #tinder xD

No i dobra. Sceptycznie, ale jednak, wbiłam z widłami na tindera, dałam odpowiedni opis że wesele, że blablabla. No i zmatchowało mnie z takim jednym, lekko pow.30lvl, opis: "szukam osoby do pogadania".

Napisał, ze chętnie pójdzie na wesele, bo lubi tańczyć. I rozpoczęła się między nami gadka szmatka o życiu i o pierdołach (może to dziwne, ale chcę polubić osobę, którą być może zaproszę na wesele!). Dobrze mi się z nim gadało, widać, że gościu kumaty, taki i do pośmieszkowania, i do porozmawiania na poważnie.
No a po paru dniach luźnej wymiany wiadomości zaczął wsadzać do rozmowy różne dwuznaczne teksty tylko po to, żeby po chwili z grubej rury tak po prostu wypalić, że może byśmy sobie wzięli noc w jakimś hotelu xDD
Wyczułam dość srogą zmianę kursu xD zaczęłam dopytywać, o co tu wlasciwie chodzi, i wyszły takie kwiatki jak na screenie xD

Rynce opadają XD to, czego się jeszcze dowiedziałam - żona niby poinformowana o sprawie i pozwala XD

No i ogólnie it's over dla baby, jeśli tak teraz wyglądają wszelkie relacje XD
A na wesele zabieram kota.

#tinder #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #wesele
notozalezy - I jak ma być dobrze w relacjach damsko-męskich, jeśli ludzie robią sobie...

źródło: 1000025516

Pobierz
  • 182
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@notozalezy: ten koleś pewnie 9/10 z hajsem od ojca bo zwykły typ to xD
co wy macie z tą mania chodzenia z obcą osobą na wesele xD

Jakitś typ co sra na was totalnie ma być na najważniejszym momencie dla twoich znajomych bo tak xzd
  • Odpowiedz
  • 1408
@notozalezy

Szukasz darmowego pajaca na wesele na apce do przelotnego ruchania i masz wielkie pretensje, że typ chce cię po prostu wyruchać? Czemu kolegi nie zaprosiłaś? Czy oni są za brzydcy do zdjęć na Insta? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@notozalezy: Serio myślisz, że jakiś przystojny typ jest wolny i czeka na tinderze, żeby dyndać z randomem na wesele i nic z tego nie mieć? I jeszcze pewnie zapłacić przynajmniej za siebie?
  • Odpowiedz
  • 12
@tyrytyty: @Derpinardus niczego nie oczekuję, po prostu próbuję różnych sposobów :) rozumiem, że ktoś może nie chcieć się pisać na taką imprezkę, ale z mojej strony gra i propozycja jest fair. raczej po prostu jest mi smutno obserwować takie krzywe akcje teoretycznie bliskich sobie osób
  • Odpowiedz
z mojej strony gra i propozycja jest fair

@notozalezy: to jest "fair" w takim samym znaczeniu jak propozycja typu "szukam kogoś komu mogę obić mordę" jest fair - na papierze warunki są jasne, tylko nikt normalny na coś takiego nie pójdzie. Nie można dziwić się, że na takie coś przystają sami krzywi ludzie.
  • Odpowiedz
@notozalezy: Jestes przecietniarka, a pchasz sie do CHADA, no to takie konsekwencje,
Bo jak bys nie byla przecietniara to bys sie na zywo usmiechnela do chlopa na ulicy i by zagadal i bys od dawna byla w zwiazku,miala dzieci.
No ale GADZIEGO mozgu stlumic sie nie da i czekasz z 50 innymi przecietniarami w kolejce do CHADA, ktory juz ma babe, no bo dziwne zeby CHAD nie mial baby.
  • Odpowiedz
oczekujesz akcji na poziomie partnera od kogoś kto nim nie jest, to nic dziwnego że tylko jakieś zjeby na to pójdą

@tyrytyty: dokładniej gorsze niż posiadanie przyjaciółki, bo z taką prawdizwa psiapsia to tylko się przytulisz a spine Ci potrafi zrobić xDD tutaj laska chce 100 proc zachowywania się jak partner ale 0 benefitow oprócz jedzenia i zabawy xD
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: żebym to raz był świadkiem jak jakieś lepsze laski były chętne na spotkanie a potem po roku się okazywało że kilka dni później to one w związek wchodziły ( ͡° ͜ʖ ͡°) dla lepszej laski, która w miarę umie przefiltrować facetów i nie mieć desperackiej ściany tekstu w opisie to znalezienie chłopa i wejście w związek to jest maaaax kilka miesięcy czasu
  • Odpowiedz