Aktywne Wpisy
smieszek321 +95
To OKI to jest praktycznie likwidacja podatku belki a ludzie narzekają, że nie obniżyli go XD
Mam powiedzmy 1mln i zarobię te 20% w ciągu roku (bijąc indeks sp500 oczywiście bo jeśli nie to kup etf na sp500 i nie interesuj się giełdą)
Aktualnie:
podatek od 200000 * 0.19 = 38000zł
Propozycja
Mam powiedzmy 1mln i zarobię te 20% w ciągu roku (bijąc indeks sp500 oczywiście bo jeśli nie to kup etf na sp500 i nie interesuj się giełdą)
Aktualnie:
podatek od 200000 * 0.19 = 38000zł
Propozycja

xionacz +297
źródło: temp_file456934236929464843
Pobierz

Pierwszy raz zagadalem na miescie do dziewczyny i... to uzalezniajace. Znacznie lepsze niz tinder bo sa emocje, przelamanie strachu, boost pewnosci siebie i cwiczenie social skilla. Dostalem numer. Dzisiaj znowu widzialem dziewczyne w moim typie i chcialem zagadac ale byla w pracy wiec odpuscilem i teraz zaluje. Nawet jesli nie da numeru to co z tego? A ewidentnie byla zainteresowana. Nadal siedzi we mnie pi7deczka w glowie ale staram sie jej pozbyc. Teraz bedzie mnie to meczylo do konca dnia. Ogolnie wszystkie PUA mozna sobie w dupe wsadzic. Wystarczy sie usmiechnac, powiedziec ze dziewczyna fajnie wyglada i zapytac o numer. Jak da numer to sie zawijacie, bo sie spieszycie. Nigdy nie stojcie z nia i nie kontynuujcie bo cringe jest straszny rozmawianie z obca osoba. Moze nie tyle co z obca osoba, ale jak bierzecie numer to wiadomo po co i dziwnie jest wtedy wiec to musi byc szybka akcja z zaskoczenia. Nie prowadzcie dlugich rozmow o dupie maryni, bo im dluzej bedziecie zanudzac laske tym gorzej. Jedno zdanie i prosba o numer. TYLE
#zwiazki #podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow #tinder
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: xd
just smile bro!
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: Jak wyglądasz tak, że możesz się podobać to może to jest takie proste. Jak masz cechy, które odpychają kobiety to nic z tego nie będzie. Ciesz się, że takich nie masz.
@JakeLockley: lepiej potem nie dzwonić, bo dodzwonisz się do pizzerni, albo do innego losowego numeru, który na szybko wymyśliła zestresowana dziewczyna