Wpis z mikrobloga

Gdybyście byli obrzezani, tak jak znaczny odsetek Amerykanów, to by ta skarpeta miała swoje zastosowanie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@kiedys_wrucom_lepsze_czasy: Jestem obrzezany i walę bez skarpety, nawet bez żadnego nawilżacza. Po prostu lecę na sucho jak jakiś psychopata, bo tak się przyzwyczaiłem. Oczywiście kiedyś próbowałem skarpety kierowany podobnym tokiem myślenia jak ty, ale nie było wcale lepiej. Także skoro nie było lepiej to po co brudzić skarpety?
  • 1
To jest to mityczne trzepanie do skary z filmu American Pie ...czy ktoś to serio robił czy to jest jakaś zasrana legenda?

@niewiempoco:
Jest pewna forma home-made fleshlighta, który wykorzystuje skarę. Ale zasadniczo jak ktoś wyżej napisał to kwestia obrzezania - stąd użycie skary i lubrykanktu.
Pobierz
źródło: screenshot-1103
@Retropx: @Lohengrin @niewiempoco @czlowiekzcegla Nie jestem obrzezany, więc dokładnie się nie wypowiem, ale czytałem kiedyś na reddicie wątek wyjaśnijący właśnie o co chodzi z tymi skarpetami, masturbacją i Amerykanami. Należ wiedzieć, że w Stanach wykonuje się inny typ obrzezania (high & tight) niż w Europie (low & loose). Za polską wiki:

W zależności od ilości wyciętej skóry mówi się o obrzezaniu loose (luźnym) lub tight (ciasnym) – wówczas podczas erekcji skóra