Aktywne Wpisy

LatajacyJeczmien +563
Ale mnie triggerują ludzie pieprzący o tym, że ktoś siedzi na siłowni na telefonie. Tak, będę podnosić ciężary bez żadnych przerw, a jeśli już się zdarzy przerwa, to będę się gapić w sufit przez dwie minuty żeby ktoś czasem nie pomyślał, że na siłowni siedzę na telefonie zamiast ćwiczyć xd
#mirkokoksy #mikrokoksy #trenujzwykopem #zalesie #silownia
#mirkokoksy #mikrokoksy #trenujzwykopem #zalesie #silownia
źródło: Screenshot_20250401-085424
Pobierz
GrimesZbrodniarz +433
Mająca 16 lat Atefeh Rajabi Sahaaleh podczas swojej egzekucji za przestępstwa przeciwko obyczajności, w tym cudzołóstwo, po tym jak została wielokrotnie zgwałcona. Iran, 2004 rok.
#iran #islam #historia #ciekawostki #swiat #kryminalne
#iran #islam #historia #ciekawostki #swiat #kryminalne
źródło: RDT_20250331_2011202738398304587676900
Pobierz

Ja będąc mając 16-26 lat byłem hejterem Konfederacji. W życiu zdarzało mi się głosować (w wyborach prezydenckich i parlamentarnych) na PO, PSL i Kukiza. Teraz mam 28 lat i przypominam sobie kryzys za PO, a obecnie widzę władzę PiSu oraz debilny wyścig w do którego dołaczyła się KO "Kto rozda więcej". I ja wyrosłem z głosowania na KO, na PiS nie ma mowy więc zostaje mi Konfederacja na którą prawdopodobnie zagłosuje.
#polityka #konfederacja
@kapitan_spaulding: Tylko, że niczego nie odsuwasz. Bo to to samo. Światopogląd jest mało istotny, ale to PO ma zły, bo zamordystyczny. Konta ma wolnościowy. Gietrzwałd nie ma przełożenia na program. 5g nie ma znaczenia. Wsparcie ustaw podatkowych Mentzena przez Brauna ma znaczenie. Mentzenowi nie ufasz bo cię jeszcze nie miał szansy oszukać, ale ufasz Tuskowi, który oszukuje zawodowo.
Korwinistów nigdy nie traktowałem poważnie (tak jak Kukiza), bo od zawsze wiedziałem, że p------ą kocopoły i chcą zrobić skok na kasę, dorobić się jak ci SLD, PO, PSL czy PiS. Jedną z twarzy jest Bosak, który w 2005-7 był chłoptasiem Giertycha, odpowiadającego za sporo zła w życiu publicznym. Co do obecnej Konfederacji to nie wiem, co planują. Co w związku wojną na Ukrainie i współpracą międzynarodową? Zamkną Jasionkę? ;P Co
@spiegelglas: Nie wiem, ale się wypowiem. Po c--j czytać programy i słuchać wystąpień. Kolejny polityczny leming bez własnego zdania, za to kopiujący zdanie mediów.
@kapitan_spaulding: TVN i reszta mainstreamu jest też w Internecie.
1. Ja się nawet domyślam jakie zamordystyczne wybory PO podasz i to jest najlepszy dowód, że nie jesteśmy w stanie dojść do konsensusu. Dla ciebie pewnie decyzje covidowe są zamordystyczne, dla mnie nie. Dla mnie wniosek do TK ws. aborcji jest zamordystyczny, dla ciebie pewnie nie.
2. Gościu, Braun brata się z Sochą. I mnie nie obchodzi, że jednak jej nie ma na listach. To,
@kapitan_spaulding: Bingo!