Aktywne Wpisy

OCIEBATON +1044
źródło: temp_file1641532504267841226
Pobierz
LatajacyJeczmien +450
Ale mnie triggerują ludzie pieprzący o tym, że ktoś siedzi na siłowni na telefonie. Tak, będę podnosić ciężary bez żadnych przerw, a jeśli już się zdarzy przerwa, to będę się gapić w sufit przez dwie minuty żeby ktoś czasem nie pomyślał, że na siłowni siedzę na telefonie zamiast ćwiczyć xd
#mirkokoksy #mikrokoksy #trenujzwykopem #zalesie #silownia
#mirkokoksy #mikrokoksy #trenujzwykopem #zalesie #silownia
źródło: Screenshot_20250401-085424
Pobierz

Ja będąc mając 16-26 lat byłem hejterem Konfederacji. W życiu zdarzało mi się głosować (w wyborach prezydenckich i parlamentarnych) na PO, PSL i Kukiza. Teraz mam 28 lat i przypominam sobie kryzys za PO, a obecnie widzę władzę PiSu oraz debilny wyścig w do którego dołaczyła się KO "Kto rozda więcej". I ja wyrosłem z głosowania na KO, na PiS nie ma mowy więc zostaje mi Konfederacja na którą prawdopodobnie zagłosuje.
#polityka #konfederacja
Tak samo jak nie wszyscy muszą wyciągać jakiekolwiek wnioski
@artur-hemingway: Brzmi jak p---------e.
Zacznijmy od Janusza, co ma 50 lat. Dostaje zwolnienie z pracy. Z automatu
@fervi: ??
no i co z tego, masz przynajmniej kilka tygodni wolnego. robisz z niczego problemy, jakies "sranie pod siebie". wez sie zastanow jak to wyglada w ogole. jakie sranie pod siebie, czlowieku?
@cebularz_szkorbutnikowy: proszę, obraz Polaka dojrzałego i świadomego gdzie żyje i jaki ma wybór
źródło: 1200px-Jan_Matejko%2C_Stańczyk
Pobierzopiera się na argumentu ad personam bo na własnych wspomnieniach ale wg mnie za minimalną mogłeś nabyć.wiecej niż teraz. clCeny najmu nieruchomości te były rozsądniejsze. Ja w żaden sposób kryzysu nie pamiętam. Może przez to, że w żaden sposób nie odczułem pod względem ekonomicznym jakiejkolwiek sytuacji, ktora związana byłaby z kryzysem finansowym.
powiem nawet więcej, w 2013r.
@fervi: xD Uwielbiam takie p---------e. Podaj mi jedną partię która prezentuje te skomplikowane rozwiązania problemów. Normalną praktyką jest rzucanie hasłami dla kretynów w stylu kredyt 0% (PO) 2% (PiS) czy 3% (Lewica) i fajrant. Zawsze ta sama gadka, że wystarczy rzucić wyczarowaną kasą i problem zniknie. Jedynym który próbuje w miarę
Komentarz usunięty przez autora Wpisu