Aktywne Wpisy

Sonny86 +1042
źródło: scaled_1000024899
Pobierz
klaudia-hadalala +17
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz

???
Profit.
proszę bardzo, dyplom za 50 zł
Te super stawki i kilka wizyt w tygodniu to ma może 3% najlepszych. Cała reszta może pomarzyć o czymś takim, pracują dużo mniej i za dużo mniejsze stawki. Do tego teoretycznie zawód nie jest regulowany, ale w praktyce musisz mieć magisterkę kierunkową plus kilkuletnią szkołę psychoterapii, czyli całkiem długa droga do bycia certyfikowanym terapeutą.
Jeszcze wczoraj wykopki policzyły ile to kosztuje i wyjaśniły, że nie da się nic taniej.
Ja się nie zrażę, już kurs na Udemy kupiłem, wypowiedzenie w korpo złożone. Jutro idę rejestrować firmę.
Na razie zacznę jednak od tego kursu za 5 dych, może wystarczy.
Szkoła terapeutyczna to 50k, czyli najpierw skroili ostro kandydatów i ci chcą się później odegrać zdzierają z biedaków którzy szukają pomocy.